“Ah så godt! ”

Middagsalternativer: Frokost, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Ah så godt!
Jeg er selv vegetarianer og synes det er vanskelig å gå ut og spise med andre som ikke er vegetarianere. Jeg ble anbefalt Tilstede av ei venninne som brukte beskrivelsen "beste vegetarmat jeg har smakt". Jeg var der med min mor og vi bestilte en avocado toast hver, en sjokolade mint milkshake og en goldenmilk. Brødet vi fikk med avocado toasten er det beste jeg har smakt så vi fikk kjøpt med oss noen stykker brød hjem. Milkshaken var veldig god og alle smakene var veldig ekte (første mint sjokolade milkshake jeg har hatt som ikke var neon grønn😂). Plassen i seg selv var veldig harmonisk og rolig med masse fin kunst til og med på menyen. Staff var også veldig hyggelige og hjelpsomme. 10/10 kommer definitivt til å komme igjen.

1  Takk, sophiajeffery

Anmeldt 17. juli 2020

Jeg har vært på denne restauranten flere ganger og maten er veldig god. Som vegetarianer er det veldig fint å få mange alternativer å velge mellom. Servicen er desverre veldig dårlig. Det tar alltid veldig lang tid før det er ferdig, og ofte glemmer de å ta på en ingrediens eller så roter de til bestillingen.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, T1328RQkristinan
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Det er viktig å notere at dette er en vegetar og vegansk restaurant, dermed inneholder ingen av rettene kjøtt. De fleste av råvarene er økologiske og hentet fra lokale bønder, noe som er veldig positivt. Tidligere har jeg bestilt vegetar quesadilla som fra mitt perspektiv ikke er god. Men de har en nydelig avokado toast som er helt fortreffelig og er helt klart den beste avokado toasten jeg har smakt. Denne avokado toasten redder på mange måter anmeldelsen. Lokalet er plassert i byen med få bord. I tillegg til dette er ikke interiøret noe å skryte av. Servicen er hverken god eller dårlig, helt middels. I min mening mangler restauranten hovedretter og er mer et lunch sted.

Takk, MasterChef-8993
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en stor gruppe som hadde reservert flere uker på forhånd. Vi hadde bestilt dagens 3 retters med beskjed om at noen av gjestene hadde allergier som måtte hensyntas. Vi fikk eget rom adskilt fra resten av restauranten og det var positivt. Selv om vi hadde sendt inn bestilling på forhånd så var servitøren ikke klar over det og vi måtte bestille på nytt. Tomatsuppen til forrett var god, hovedretten stekt torsk eller tofu var middels og til dessert var det kaker hvor vi kunne velge mellom de få ulike kakestykkene de hadde igjen. De ulike drikkevarene; vin, øl osv var gode. Servering samtidig med at det blir holdt taler er ikke bra. Desverre var dette som et kafebesøk med middels mat og ikke spesielt god service. Opplevelsen stod ikke i forhold til prisen. Det finnes betydelig bedre restauranter i Kristiansand på samme prisnivå

3  Takk, Terje L
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin plass med hyggelige folk og virkelig god mat! P.s. Kjøp med deg en pakke med de veganske peanutbollene :-)

Takk, 547eddiea

Reisende som så på TilStede Mat og Mer, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i TilStede Mat og Mer? Del dine erfaringer!