Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aldeles god mat! ”
Anmeldelse av Tilstede mat og mer

Tilstede mat og mer
Vurdert som nr. 1 av 154 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 29
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Aldeles god mat - servert på koselig takterrasse. Økologisk, vegetar og smakfullt. Hyggelig servitør. Flott utvalg i øko drikke. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, reklamemannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (263)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 263 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Ah så godt!
Jeg er selv vegetarianer og synes det er vanskelig å gå ut og spise med andre som ikke er vegetarianere. Jeg ble anbefalt Tilstede av ei venninne som brukte beskrivelsen "beste vegetarmat jeg har smakt". Jeg var der med min mor og vi bestilte en avocado toast hver, en sjokolade mint milkshake og en goldenmilk. Brødet vi fikk med avocado toasten er det beste jeg har smakt så vi fikk kjøpt med oss noen stykker brød hjem. Milkshaken var veldig god og alle smakene var veldig ekte (første mint sjokolade milkshake jeg har hatt som ikke var neon grønn). Plassen i seg selv var veldig harmonisk og rolig med masse fin kunst til og med på menyen. Staff var også veldig hyggelige og hjelpsomme. 10/10 kommer definitivt til å komme igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sophiajeffery
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Jeg har vært på denne restauranten flere ganger og maten er veldig god. Som vegetarianer er det veldig fint å få mange alternativer å velge mellom. Servicen er desverre veldig dårlig. Det tar alltid veldig lang tid før det er ferdig, og ofte glemmer de å ta på en ingrediens eller så roter de til bestillingen.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, T1328RQkristinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Det er viktig å notere at dette er en vegetar og vegansk restaurant, dermed inneholder ingen av rettene kjøtt. De fleste av råvarene er økologiske og hentet fra lokale bønder, noe som er veldig positivt. Tidligere har jeg bestilt vegetar quesadilla som fra mitt perspektiv ikke er god. Men de har en nydelig avokado toast som er helt fortreffelig og er helt klart den beste avokado toasten jeg har smakt. Denne avokado toasten redder på mange måter anmeldelsen. Lokalet er plassert i byen med få bord. I tillegg til dette er ikke interiøret noe å skryte av. Servicen er hverken god eller dårlig, helt middels. I min mening mangler restauranten hovedretter og er mer et lunch sted.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MasterChef-8993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en stor gruppe som hadde reservert flere uker på forhånd. Vi hadde bestilt dagens 3 retters med beskjed om at noen av gjestene hadde allergier som måtte hensyntas. Vi fikk eget rom adskilt fra resten av restauranten og det var positivt. Selv om vi hadde sendt inn bestilling på forhånd så var servitøren ikke klar over det og vi måtte bestille på nytt. Tomatsuppen til forrett var god, hovedretten stekt torsk eller tofu var middels og til dessert var det kaker hvor vi kunne velge mellom de få ulike kakestykkene de hadde igjen. De ulike drikkevarene; vin, øl osv var gode. Servering samtidig med at det blir holdt taler er ikke bra. Desverre var dette som et kafebesøk med middels mat og ikke spesielt god service. Opplevelsen stod ikke i forhold til prisen. Det finnes betydelig bedre restauranter i Kristiansand på samme prisnivå

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Terje L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tilstede mat og mer, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Tilstede mat og mer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din