Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fotball og mat ok”
Anmeldelse av Harvey's Bar&Restaurant

Harvey's Bar&Restaurant
Vurdert som nr. 38 av 168 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 15 - USD 35
Kjøkken: Amerikansk, Bar, Pub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Barscene
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Gikk hit etter anbefaling for å spise og se på fotball. Flere skjermer som viste ulike kamper. Maten er USA inspirert og god, med store porsjoner. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, TrailBlazer418338
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (118)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 118 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2018

Som utested er Harveys helt forferdelig. Stadig overfylte lokaler, enormt høy musikk så man må skrike til folk for å i det hele tatt gjøre seg forstått. Ville absolutt anbefalt et annet sted å dra på en lørdagskveld.
Maten hos Harveys er derimot helt middels, og kan være verdt et besøk hvis man ønsker noe enkelt.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, shoot_raw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Baren var bra og stemningen var topper, men når jeg skulle lete etter toalettet ble jeg kastet ut pga. at andre skulle komme inn... Tragisk

Dato for besøk: august 2018
Takk, j_rgenr236
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Fin atmosfære for å drikke øl.

Maten derimot har ca en time ventetid,
Og var helt Ok.
Ingen som følger deg opp etter bestilling i bar.
Litt tørr burger, og brødet minner om pitabrød.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, h_kona184
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Kjøpte to burgermiddager. Beste jeg har smalt. Pulled pork burger. God service, og fin pris med mye for pengene.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, eivindjac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Åsmund B, Daglig leder på Harvey's Bar&Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2018

Hei Eivind og takk for din trivelige anmeldelse av oss! Det setter vi stor pris på :)

Neste gang kan du kombinere mat og fest med en shuffleboard- eller beerpongturnering, eller hva med vår nye avdeling i 3.etasje hvor du kan prøve Kristiansands første mekaniske okse? Eller kanskje du er mer glad i flipperspill eller Air Hockey? I 3.etasje har vi et rikt utvalg av spill og aktiviteter for enhver smak!

....Visste du også at vi hver eneste mandag til fredag tilbyr "Burger of the day", en tasty temaburger m/fries eller salat, til kun kr. 159,- ?

Ser frem til å se deg hos oss igjen. Enjoy your stay!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Harvey's Bar&Restaurant, så også på

 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Harvey's Bar&Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.