“Bestilte igjennom foodora - skuffelse ”
Anmeldelse av Lotus Grill

Lotus Grill
Vurdert som nr. 91 av 207 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Kinesisk, Vietnamesisk
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Bestillte mat levert til hotellet.
Bestilte innbakt kylling med stekt ris og ekstra grønnsaker. Det eneste vi fikk av grønnsaker var masse bambusskudd og gulerøtter.
Peppersaus smakte ikke peppersaus og var utrolig tykk. Stekt ris var bare ris stekt i noe hvitløk soya olje selv om jeg ba om uten hvitløk.
Satay sausen var heller ikke god. Rett og slett et skuffende måltid

Dato for besøk: august 2020
Takk, tin0andr_r

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Den beste vietnamesisk mat i byen. Rikelige og god porsjoner. Gode ris og nudler med andre tilbehør retter.
For å spise vietnamesisk Pho, Hu Tieu og Banh Mi må man komme på lørdag mellom kl 11-16. Ferske vårrull Goi Cuon og vietnamesisk kaffe smakes også nydelig. Gode sitteplass og hyggelig personal, selv i hektiske stunder. Vi kommer gjerne tilbake. Anbefales for de som ikke kreve mye av enkelte servering.

Takk, vantrangp
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte take away som skulle hentes. Når jeg dukket opp til avtalt tid så måtte jeg stå og vente i tre kvarter til. Maten var kald og ikke noe å skryte av. Elendig service. Virker ikke som om de bryr seg om at gjestene venter og er misfornøyde

Takk, sandrarP842RU
Anmeldt 17. februar 2020

Skal du oppleve ekte vietnamesisk mat, kom hit på en lørdag. Da serveres det vietnamesiske suppespsialiteter som Pho og Hu Tieu, en klasse som er blant de beste i Norge!. Dette er et al right sted dersom hensikten er å spise. Porsjonene rikelige og du får servert raskt til en hyggelig pris. Anbefales

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, Arne K
Anmeldt 4. februar 2020 via mobile enheter

Lotus er et enkelt spisested med hovedsaklig take away gjester, men også god plass til spisegjester. Jeg var innom en ettermiddag og stemningen var hektisk. Jeg fikk likevel bestilt mat raskt og den ble raskt levert. Prisene er mellom 100-150kr per porsjon. Porsjonene er store.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Erlend1973

Reisende som så på Lotus Grill, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Lotus Grill? Del dine erfaringer!