Fantastisk badeplass ein liten gåtur frå sentrum av Kristiansand. Me tilbrakte to formiddager der... les mer
Baneheia er et flott område for å jogge i og det er et godt utbygd nett av stier og grusveier, som... les mer
Passer for alle, små og store. Flotte merkede løyper. Ta med niste. Badetøy om sommeren for å bade i Stampa.
Nok en gang er vi fornøyde med alt Baneheia har å tilby.
Flott turterreng, badevann med høye temperaturer, og massevis av hyggelige og godt opparbeide turstier!
Helt supert til søndagsturen for store og små, eller bare som en ettermiddagstur.
Baneheia er perfekt til spaserturer, joggeturer eller en rask dukkert i «3. Stampe» - et idyllisk vann med flere badeplasser
Flotte turløyper og badeplasser. Flott vår, sommer og høst. Gode merkede løyper for de som går tur her.
Baneheia er fantastisk for alle uansett mål. Deilig å gå tur eller å bade i Stampa. Fantastisk turområde for alle hvor det er lett å «finne roen». Anbefales på det sterkeste 👍
Et syverent turtereng med tilrettelagte stier og fine rasteplasser ved vann og fjell. Godt merkede turer med avstander til endepunktene.