Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat”
Anmeldelse av Le Monde Tapas

Le Monde Tapas
Vurdert som nr. 12 av 153 Restauranter i Kristiansand
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Kjære Gjest! Menyen hos Le Monde Bar & Tapas er basert på et " Sharing Konsept" Vi anbefaler dere å velge forskjellige store og små retter fritt fra menyen, eller la vår kjøkken sette sammen utvalgte tapasretter for dere. vi håper dere får en fantastisk matopplevelse her hos oss! velbekomme
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Vi skulle spise mat meg og 3 familiemedlemmer og først fikk 2 stk maten det var hamburger, burgeren var god men tok 17 min før resten av maten kom ikke mye smak i maten og dårlig service

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Kjeldahl11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (457)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

96100 av 457 anmeldelser

Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestillt bord og fikk raskt vist bordet og fikk menyer og bestilt drikke, enda lokalet var helt fullt. Det tok litt tid å få maten men fikk en venterett som kompensasjon. Maten var nydelig og prisen grei.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Tomerik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Bestilte Tapasfjøl med et rikholdig utvalg med velsmakende små tapasretter med kjøtt, ost, fisk og grønnsaker. Til dessert ble det sjokolade kake og sorbet, meget velsmakende. Glimrende plassering i Markens gate og meget hyggelig betjening. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, stigs152
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Veldig god mat! Rekene var noe av det beste jeg har smagt... Anbefaler dette stedet. Vegg i vegg med macdonalds så utrolig lett å finne, midt i gågata.

Dato for besøk: november 2018
Takk, rusdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig god mat i rause porsjoner, til en ganske fair pris. Absolutt vært besøket. Har ofte lunsjdeals som er en fryd for lommeboka!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, shoot_raw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Le Monde Tapas, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Le Monde Tapas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din