Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service og små porsjoner ”
Anmeldelse av Le Monde Tapas

Le Monde Tapas
Vurdert som nr. 12 av 154 Restauranter i Kristiansand
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Kjære Gjest! Menyen hos Le Monde Bar & Tapas er basert på et " Sharing Konsept" Vi anbefaler dere å velge forskjellige store og små retter fritt fra menyen, eller la vår kjøkken sette sammen utvalgte tapasretter for dere. vi håper dere får en fantastisk matopplevelse her hos oss! velbekomme
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Vi var ute noen venninner for å kose oss. Tidligere har jeg syntes maten har vært veldig god og atmosfæren fin. Slik var ikke opplevelsen nå. I kristiansand denne uken er det spis ute uken, et kult konsept for å få oss mere ut, prøve nye plasser og kanskje få oss til å komme tilbake?

Vi bestilte alle det tre den samme retten. Altså tilbudet denne uken. Maten kom etter hvert, alt var kaldt, og alt på samme fjøl (ikke veldig korona vennlig). I tillegg var det heilt tydelig at de tok mindre mat totalt til alle enn de ville gjort om vi hadde fått hver vår. Feks vi fikk fire kjøttboller i en skål som skulle tilsvare tre bestillinger, vi spurte servitøren om hvor mange som hørte til en meny, å han svarte 1(!). Selv om vi kunne se at de to som satt ved siden av oss har minst fire. Maten kostet 150kr og var ikke nok til å fylle en slik liten frokost/side tallerken en gang, selv ink to skiver.

Alt i alt, en dårlig opplevelse. Kald og lite mat. Dårlig og frekk service og en kjip opplevelse. Styr unna om du vil ha en hyggelig og fin kveld ‍♀️

Dato for besøk: september 2020
Takk, 361janneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (468)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3236 av 468 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Maten smaker helt greit, men små porsjoner. Stive priser i forhold til porsjonsstørrelsene. Greit nok, men ikke plassen å gå for sultne mannfolk.

Dato for besøk: august 2020
Takk, FrankF2044
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020

Ost- og skinkefat som hadde stått lenge ferdiglaget før servering. Lite smakfull ost og skinke. Fikk rett vi ikke hadde bestilt. Lite flinke til å holde avstand mellom gjester, ingen håndsprit når man kom inn. Dyrt for dårlig mat.

Dato for besøk: august 2020
Takk, SOLBREK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020

Vi har alltid elsket le monde tapas! Såpass at på vår "corona bryllupsdag" spiste vi her. Derimot var maten og servicen mye mindre enn før, veldig trist for å måtte se etter andre favoritter....

Dato for besøk: august 2020
Takk, 673heleneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Var der og spiste med damen og fireåringen vår. Fikk kjapt plass etter vårt ønske av en hyggelig kelner. Tapasen er rett og slett den beste jeg har smakt noen gang, og hver eneste ingrediens var en smaksopplevelse av høy rang. Prisene var gode i forhold til kvaliteten på maten. Bra barnemeny hadde de også. Vi anbefaler Le Monde på det sterkeste, og kommer alltid til å spise der når vi er i Kristiansand.

Dato for besøk: august 2020
Takk, jooorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Le Monde Tapas, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Le Monde Tapas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din