Vi var ute noen venninner for å kose oss. Tidligere har jeg syntes maten har vært veldig god og atmosfæren fin. Slik var ikke opplevelsen nå. I kristiansand denne uken er det spis ute uken, et kult konsept for å få oss mere ut, prøve nye plasser og kanskje få oss til å komme tilbake?
Vi bestilte alle det tre den samme retten. Altså tilbudet denne uken. Maten kom etter hvert, alt var kaldt, og alt på samme fjøl (ikke veldig korona vennlig). I tillegg var det heilt tydelig at de tok mindre mat totalt til alle enn de ville gjort om vi hadde fått hver vår. Feks vi fikk fire kjøttboller i en skål som skulle tilsvare tre bestillinger, vi spurte servitøren om hvor mange som hørte til en meny, å han svarte 1(!). Selv om vi kunne se at de to som satt ved siden av oss har minst fire. Maten kostet 150kr og var ikke nok til å fylle en slik liten frokost/side tallerken en gang, selv ink to skiver.
Alt i alt, en dårlig opplevelse. Kald og lite mat. Dårlig og frekk service og en kjip opplevelse. Styr unna om du vil ha en hyggelig og fin kveld 🤦♀️