“En matopplevelse”
Anmeldelse av Le Monde Tapas

Le Monde Tapas
Vurdert som nr. 14 av 207 Restauranter i Kristiansand
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Kjære Gjest! Menyen hos Le Monde Bar & Tapas er basert på et " Sharing Konsept" Vi anbefaler dere å velge forskjellige store og små retter fritt fra menyen, eller la vår kjøkken sette sammen utvalgte tapasretter for dere. vi håper dere får en fantastisk matopplevelse her hos oss! velbekomme
Anmeldt 27. mai 2023 via mobile enheter

Dette var en opplevelse‼️ rettene var fantastisk gode, som jo er viktigst. Flott anrettet med litt ekstra smaker på nesten hver rett som gjorde det hele til noe utenom det vanlige. Takk😊

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Vacation11001068318

Anmeldt 21. mai 2023 via mobile enheter

Tapasen er like fantastisk hver gang!
Nydelig fin nyoppusset restaurant. Vi bor i Stavanger men stopper alltid for middag her når vi kjører forbi byen!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Charlot H
Anmeldt 15. mai 2023

Dette er en veldig god restaurant når man skal kose seg med god mat og venner/familie ute i Kristiansand

Dato for besøk: desember 2022
Takk, N4032DJrebeccaf
Anmeldt 1. mai 2023

Maten var god, men utrolig lite for pengene. Vi bestilte det som servitøren anbefalte, og ble fortalt at det var rikelig. Vi var 6 voksne, og vi ble overhodet ikke mette. Synes ikke at en restaurant som ikke er rangert blant topp 15 i Krsand, kan operere med slike priser.

Dato for besøk: april 2023
Takk, M5242JLmichaeln
Anmeldt 16. april 2023 via mobile enheter

Veldig god tapas. Vi valgte tapas royal med forskjellige retter. Alle var smakfulle og gode.
Det som trekker ned er selve restauranten og noe treg service. Bordene er for smale til å servere flere retter samtidig - så alt må flyttes på for å få plass. De hadde hatt igjen for å ha litt breiere bord - det er plass til det. Service var ellers god, men litt treg denne kvelden.
Men alt i alt - god mat for pengen - og vi kommer nok igjen.

Dato for besøk: april 2023
Takk, urgent78

Reisende som så på Le Monde Tapas, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Le Monde Tapas? Del dine erfaringer!