Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, kult lokale”

Tollboden Burger Bordello
Vurdert som nr. 46 av 154 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 5 - USD 22
Kjøkken: Amerikansk, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Black Angus Burger: Ekte håndverk, Black Angus kjøtt i alle varianter. Spør oss om ukens burger når du tar turen innom! Black Angus er verdenskjent for sin mørhet og smakfullhet. Kjøttet skal holde en høyere kvalitet enn annet burgerkjøtt, og dermed er det et selvsagt valg å servere dette her hos oss på Burger Bordello. Valgene er mange, enten du vil ha en solid cheese burger eller en mer eksotisk variant inspirert av østens kjøkken med vår Thai Phoon Burger - Kjøttet er like godt, og tilbehøret velger du selv. Velbekomme og prøv ukens burger hos oss!
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi var der og spiste med vår 4 år gamle sønn Burgerne var utrolig gode og vi ventet ikke så lenge selv om det var mange gjester. Hentet også takeaway der en annen dag, og det skuffet heller ikke. Lokalene var kule og utrolig forseggjort i amerikansk rock n roll stil.

Eneste jeg kan si noe på var at kelnerene virket litt trøtte og uengasjerte, men det er jo selvfølgelig forståelig rett etter fellesferien under den store norgesferien.

Uansett så synes vi det var en positiv opplevelse.

Dato for besøk: august 2020
Takk, jooorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (158)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 158 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Kom inn fikk bord, fikk meny og måte vente 30 min for å bestille mat og drikke, så kommer servitøren og sier at oven og frityren ikke funker så kjøkkenet er stengt. Meget dårlig

Dato for besøk: august 2020
Takk, 858tobiasj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Veldig dårlig system hos servitørene her. Vi satt ute og fikk relativt raskt bestilt både mat og drikke. Etter serveringen så vi ikke snurten av en servitør på evigheter. De på nabobordet måtte gå inn og be om å få regningen, og vi vurderte å ringe inn for å få oppmerksomhet det vi satt. Ikke var det fullt heller. De scorer ikke særlig høyt hos meg på kundebehandling generelt, de virker likegyldige til sine gjester. Burde ta seg et smilekurs og et kurs eller tre i god kundebehandling. Hadde det ikke vært for gode priser på diverse drikke, hadde vi aldri vært der med ujevne mellomrom. Skal du ut og drikke øl/vin, greit nok. Skal du ut for hyggelig atmosfære og litt pampering, styr unna.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, A3Mom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

En bra resturant i Kristiansand sentrum. Har en bra og god meny. Overraskende rimelig drikkemeny. Kan anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi ankom restauranten med to sultne barn. Vi sto i døra og ventet en evighet og enda kom det ingen for å ta oss i mot. De gikk rett forbi oss uten så mye som et «Hei». Vi endte opp med å forlate restauranten og kommer ikke til å gå dit igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 807tor_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tollboden Burger Bordello, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Tollboden Burger Bordello? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din