“En bra Pizza restaurant”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 100 av 207 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Pizza
Anmeldt 14. juli 2020

Det var lang vente tid på å komme inn
og det tok lang tid før servitøren kom for å ta våres bestillinger.
Men heldigvis kom maten forholdvis fort.
Maten var bra som Peppes Pizza skal være
og hyggelig betjening selv om lokalet var stapp fullt av kunder.

Takk, brainraider

Anmeldt 2. november 2019 via mobile enheter

Som vanlig er peppes best, fantastisk pizza og hyggelige ansatte og veldig flott lokale :)!!! Anbefales

Dato for besøk: november 2019
Takk, JakobL200
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

En av de beste Pizzaene jeg har hatt på Lenge. Vært på mange Peppes i landet og dette var akkurat som de andre jeg har vært på. Strålende service var det også.
Kommer tilbake om jeg er i Kristiansand

Takk, thechampgaming123
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Det er mange som tilbyr pizza i Norge til forskjellige priser og kvaliteter. Peppes har holdt på i mange år og er vel ikke den billigste. Imidlertid så må jeg si at akkurat Peppes sin pizza er min favoritt. I Kristiansand skuffer de ikke heller. Det hele toppet med en usedvanlig hyggelig sørlending som servitør.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Tony H
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Fikk i dag levert en pizza som skulle smake BBQ marinert kylling. Fikk isteden levert en «papplefse» med 5-6 kyllingbiter som overhodet ikke smakte BBQ!! Skuffende og totalt bortkastede penger! Har spist på Peppes andre steder mange ganger og vet at sånn skal ikke denne pizza’en smake.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, luniscartoonis

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!