Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
Booking.com
ZenHotels.com
kr 1 851
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Mobile33116345831
Lyngdal, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 10. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
2,0 av 5 boblerVerdi
2,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerSted
3,0 av 5 boblerRenslighet
3,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HavardS, General ManagerScandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. des. 2018
Mobile33116345831

Takk for tilbakemeldingen.
Synd at du ikke satte pris på middag og frokosten vår. Scandic har i likhet med mange andre hotellkjeder i Norge kuttet ut minibar. man får kjøpt det man trenger i vår lille butikk i resepsjonen, til mye hyggeligere priser enn i de gamle minibarene. Dette står også beskrevet på våre hjemmesider. Det finnes fortsatt rom med minikjøleskap. Det er våre superior og superior extra rom, som gjerne kan anbefales neste gang.
Aquarama er ikke et hotellbadeanlegg, men driftet av helt andre aktører. De ønsker å tilby våre gjester en rabatt på 15%. Vi kan dessverre ikke gjjøre mer enn dette så lenge det ikke er vårt anlegg.

Ønsker deg en fin førjulstid.

Mvh Håvard Solum
Hotelldirektør
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Radissonhotels.com
kr 1 616
  • Booking.com
  • Trip.com
    kr 1 435
  • Hotels.com
0.8 km fra Scandic Kristiansand Bystranda
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Strawberry Hotels
kr 1 543
Fullt refunderbart
  • Tripadvisor
    kr 1 435
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.8 km fra Scandic Kristiansand Bystranda
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Tripadvisor
kr 1 455
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.5 km fra Scandic Kristiansand Bystranda
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 665
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 665
0.7 km fra Scandic Kristiansand Bystranda
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 498
  • Strawberry Hotels
    kr 1 696
  • ZenHotels.com
    kr 1 480
  • Hotels.com
0.8 km fra Scandic Kristiansand Bystranda
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Expedia.com
kr 949
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
    kr 949
  • Tripadvisor
    kr 949
  • ZenHotels.com
1.0 km fra Scandic Kristiansand Bystranda
Gratis Wi-Fi
Tripadvisor
kr 1 558
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 558
0.9 km fra Scandic Kristiansand Bystranda
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 287
  • Official Hotel Site
0.3 km fra Scandic Kristiansand Bystranda
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 550
  • Expedia.com
    kr 1 639
9.0 km fra Scandic Kristiansand Bystranda
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 380
  • eDreams
9.4 km fra Scandic Kristiansand Bystranda
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (1 259)
Filtrer anmeldelser
1 259 resultater
Vurdering fra reisende
558
437
168
69
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
558
437
168
69
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
227232 av 1 259 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HavardS, General Manager på Scandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. desember 2018

Dette er et sted vi kommer tilbake til 😊 God frokost og hyggelig personell. Flott utsikt ut mot bystranda og sjøen. Kort avstand til det meste som eks.Aqurama badeland, sentrum, Odderøya, Baneheia og Ravndalen.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Fearless66868244544
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HavardS, General Manager på Scandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Hei Fearless66868244544

Takk for den hyggelig tilbakemeldingen. Din lovnad om at dere returnerer setter vi veldig stor pris på.

Hjertelig velkommentilbake, og ønsker deg en flott førjulstid.

mvh Håvard Solum
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HavardS, General Manager på Scandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Etter mange overnattinger i byens andre hotell kom tiden nå for Scandic Bystranda.
Sikkert en herlig beliggenhet i sommerhalvåret, ikke like viktig nå i noen regnfulle novemberdager.
Herlig og topp frokost med stort utvalg.
Et herlig SPA, uten at jeg benyttet dette. Dette blir nok mitt nye «hjem» når jeg er i Kr.sand

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, SveBra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Havard S, General Manager på Scandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hei safetyguide1

Tusen takk for de hyggelige tilbakemeldinger! Vi setter svær stor pris på at du bor hos oss når du er i byen. Det var rett og slett hyggelig.

Hjertelig velkommen tilbake til oss!

mvh Håvard Solum
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Hotell med flott service, godmat og hyggelig personell. Beliggenheten er sentral til sentrum og hav noe som gjør hotellet unikt sommer som vinter. Fine moderne rom med havs utsikt. Hotellet kan anbefales et besøk.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Quest21936576840
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Havard S, General Manager på Scandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei Quest21936576840

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det var virkelig hyggelig å lese at dere trivdes hos oss, og din anbefaling takkes det spesielt for.

Velkommen tilbake til oss!

mvh Håvard Solum
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser