Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 260
Vis tilbud
TripadvisorUSD 260
Hotels.com
Booking.comUSD 261
FindHotelUSD 260
CheapTicketsUSD 260
eDreamsUSD 261
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 102)
Filtrer anmeldelser
1 104 resultater
Vurdering fra reisende
482
399
143
61
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
482
399
143
61
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
132137 av 1 104 anmeldelser
Anmeldt 31. desember 2018

Flott hotell for å hvile på vei til Sandefjord. Fine rom og god service. Frokosten var topp. Super beliggenhet og rolige omgivelser. Rommet var fint og vi ble godt tatt imot av en hyggelig resepsjonist som effektivt sjekket oss inn. Kort vei til parkering.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Eric E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HavardS, General Manager på Scandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei Eric E

Takk for de hyggelige tilbakemeldingene.
Ønsker dere et godt nytt år og velkommen tilbake!

Mvh Håvard Solum
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Budde to netter i samband med reise til og frå i jula. Hotellet er fint, huggeleg og sentralt plassert. Diverre trekk sørvisen i restauranten eine kvelden ned heilskapsinntrykket. Vi tinga mat for å ete på rommet. Då vi pakka ut maten viste det seg at halvparten ikkje var til å ete, for det hadde stått og venta på at resten skulle bli ferdig. Vi gjekk ned til restauranten for å klage, men fekk beskjed «at sånn blir det når ein tingar mat som tek ulik tid å lage». Kom korkje forslag om at de skulle gjere eit nytt forsøk eller at vi skulle få pengane attende, sjølv om dei var samd i at maten ikkje var godt nok. Etter å ha klaga til resepsjonen blei maten delvis kreditert. Rema 1000 er heldigvis rett i nærleiken og er open seint.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, stseland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HavardS, General Manager på Scandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei stseland
Takk for tilbakemeldingene. hyggelig at dere trivdes på hotellet. Beklager at ikke måltidet ble like positivt, men fint at det løste seg.
Ønsker dere et godt nytt år og velkommen tilbake!

Mvh Håvard Solum
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Lite fristende middag og frokost, glad for badekar, første gang på hotell uten minibar, meget enkel standard på rommet, men god seng. Ønsket to separate senger, men fikk ikke ønsket oppfylt. Veldig ok beliggenhet. Hadde vært fint med gratis-tilgang til Aqvarama slik andre hotell-badeanlegg gir.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Mobile33116345831
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HavardS, General Manager på Scandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Mobile33116345831

Takk for tilbakemeldingen.
Synd at du ikke satte pris på middag og frokosten vår. Scandic har i likhet med mange andre hotellkjeder i Norge kuttet ut minibar. man får kjøpt det man trenger i vår lille butikk i resepsjonen, til mye hyggeligere priser enn i de gamle minibarene. Dette står også beskrevet på våre hjemmesider. Det finnes fortsatt rom med minikjøleskap. Det er våre superior og superior extra rom, som gjerne kan anbefales neste gang.
Aquarama er ikke et hotellbadeanlegg, men driftet av helt andre aktører. De ønsker å tilby våre gjester en rabatt på 15%. Vi kan dessverre ikke gjjøre mer enn dette så lenge det ikke er vårt anlegg.

Ønsker deg en fin førjulstid.

Mvh Håvard Solum
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
HavardS, General Manager på Scandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. desember 2018

Dette er et sted vi kommer tilbake til God frokost og hyggelig personell. Flott utsikt ut mot bystranda og sjøen. Kort avstand til det meste som eks.Aqurama badeland, sentrum, Odderøya, Baneheia og Ravndalen.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Fearless66868244544
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HavardS, General Manager på Scandic Kristiansand Bystranda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Hei Fearless66868244544

Takk for den hyggelig tilbakemeldingen. Din lovnad om at dere returnerer setter vi veldig stor pris på.

Hjertelig velkommentilbake, og ønsker deg en flott førjulstid.

mvh Håvard Solum
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser