Tenkte vi skulle prøve Enok Nilsen på fiskebrygga i dag 16.8.20. Det var ryddig og pent og servitørene var nøye med å vaske bordene. Vi var to personer der den ene hadde tomatisert pasta med blåskjell, reker og scampi. Det var i følge min partner veldig godt og så også bra ut. Undertegnede valgte Fish & Chips. Er det et sted denne bør være best er det nettopp hos en av byens fiskehandlere. Det var ikke spesielt innbydende anrettet og fisken var totalt overstekt og knusktørr hvilket jeg også påpekte til servitøren. Hun sa det var synd og lurte på om jeg ville ha Ketchup til og at hun skulle si i fra til kokken. Men hørte ikke mer etter det. Så konklusjon er: skygg unna Fish & Chips på dette stedet, det er flere andre i byen som er mye bedre; bla Sjøhuset og Hos Naboen. Gir trening 2 fordi min partner likte pastaen. Og Hansa Eplemost er for dårlig eplemost å servere på en restaurant.