“Byens beste”

Vurdert som nr. 1 av 15 Smått og godt i Kristiansand
Kjøkken: Hurtigmat
Anmeldt 30. april 2019 via mobile enheter

Vi kom fra Oslo for besøk på Hamresanden
Vi må alltid innom dette gatekjøkkenet som er det beste vi vet om Alt fra pølser til kjøttkaker
Nydelig tilbehør Må prøves

Dato for besøk: april 2019
Takk, Bente E

Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Super gatekjøkkenmeny, med mye bra. Stort utvalg i glutenfritt. Sesongmeny, med svinestek til jul. Husk å mate fuglene på utsiden.

Takk, KristianGulli
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Etter en lang dag i dyreparken skulle vi bare ha en kjapp og enkel matbit før semifinalen i Fotball VM og Snadderkiosken skuffet ikke. Rask og hyggelig service. Tangenburgeren er virkelig å anbefale. Mangler litt krydder og dressing for å få topp score, ellers en veldig saftig burger med sprø og ferske grønnsaker.

1  Takk, 3kristoffers
Anmeldt 8. juli 2018

Etter de fikk "Tangenburgeren" har dette blitt favorittgatekjøkkenet mitt. De andre hamburgerne der er forferdelige. Byens beste pølser har de også fortsatt. Så har de litt mer ordentlig mat. Ikke de der frityrgreiene.

2  Takk, Mettoggod
Anmeldt 10. oktober 2017 via mobile enheter

Måtte vise barna hvor mine beste måltider ble inntatt i ungdomstiden. Snadderen leveres fortsatt! God mat med en eim av historie.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 395sveinungh

Reisende som så på Snadderkiosken Ar, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Snadderkiosken Ar? Del dine erfaringer!