Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og billig mat”
Anmeldelse av Snadderkiosken Ar

Snadderkiosken Ar
Vurdert som nr. 1 av 7 Smått og godt i Kristiansand
Kjøkken: Hurtigmat
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Reiste innom etter en dag i dyreparken. Mat og drikke til en familie koster i underkant av 650 kr. Maten kom raskt og alle var fornøyde. Anbefaler burgeren som heter Tangen Deluxe.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, kents78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (66)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 66 anmeldelser

Anmeldt 13. juni 2020

Så ble det Snadderkiosken i Kristiansand etter både høydepunkter og nedturer i distriktet. 4 pers, det ble, pølser, hamburger og kylling med ris. Enkelt og helt topp måltid for alle. Raske,høflige og flinke folk som tok bestilling og maten levert i løpet av 3 min Selv om det var en liten kø i kiosken. Mat og drikke ble fortært på benken utenfor, enkelt og greit.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Bjørn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Nei, så kjedelig gatekjøkken. Styr unna disse «burgerne» som er karbonader. Smaker ingen ting med et dårlig billig hamburgerbrød som er seigt. Pølsen har hardt skinn og ligger for lenge på grillen

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, StardustStiggy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2019

Var sulten og røk derfor på en Tangenburger Deluxe XL. Burgeren var blant de bedre jeg har smakt i det siste. Savnet initielt å kunne bestille fries, men burgeren dekket behovet med god margin. Når det toppes av rask service fra smilende betjening blir det topp score fra meg.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, PeterNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2019

Kioskmat kan være noe annet enn bare pølse og hamburger. Her får du full middag til en grei pris, for å nyte på en benk eller i bilen, eller ta med hjem. Snadderkiosken anbefales både for middag, et raskt mellommåltid eller bare en god softis (eller kuleis for de som foretrekker det).

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Snadderkiosken Ar, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Snadderkiosken Ar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din