“Lang kø, tørr biff og fettete fries.”
Anmeldelse av Egon Sørlandssenteret

Egon Sørlandssenteret
Vurdert som nr. 54 av 209 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 20. desember 2023 via mobile enheter

Vi dro her for en liten middag en gjeng på fire. Prøvde å bestille via qr koden, men det funket ikke. Måtte stå i kø med 6 stk foran oss, var kun en person i kassen og de har flere kasser. Maten var noe tørr og søtpotet friesene var veldig fettete. Det kom en person bort å spurte om maten var god lenge etter vi hadde fått maten og alle var ferdige med maten og egentlig kunne bare ryddet av bordet.. Betjeningen er så som så, møter alltid ett par hyggelige og noen som er sure.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Misjelle

Anmeldt 17. september 2023

Takk for flott service, god og rask mat og blide ansatte:) Barna hadde pizzabuffet og de voksne prøvde både BLT og crispy BLT. Alltid opplevd god mat og service på Egon Sørlandssenteret.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Marit H
Anmeldt 7. august 2023 via mobile enheter

Vi bestilte langtids kokt svine knok meg hjemmelaget surkål og potet stappe. Dette smakte veldig bra. Det tok ikke lang tid får maten var servert. Kan anbefale dette stedet.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Odddah
Anmeldt 18. juli 2023 via mobile enheter

Beste Egon vi har besøkt!

Kjempe morsomt lekeområde for barn, med bord rett ved siden av lekeområdet!

Kjempe pluss var fantastisk do, med egen barnedo og krakk til vasken!

Kjempe god service også!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, NorwegianGroup
Anmeldt 12. mai 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Med en gang vi kom inn i resturantene ble vi møtt med et hei fra alle ansatte. Det kom også flere bort til oss og spurte om maten smakte godt, noe som den absolutt gjorde.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Linus V

Reisende som så på Egon Sørlandssenteret, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Egon Sørlandssenteret? Del dine erfaringer!