Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
6
9
12
8
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
9
12
8
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 57 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Betalte nesten 3000 kr pr døgn for en leilighet, da det ble litt i "siste liten"- bestilling.. uansett oppjusterte priser forventer jeg en ordentlig leilighet til en så høy pris. Det første vi må gjøre er å gå tilbake til resepsjonen for å få nye lyspærer og lysstoffrør, da det er flere mørke lyspunkter i leiligheten.

Bordene, gulvene og samtlige håndtak på kjøkkenet var kjempeskitne og klissete, og på gulvet ved den ene senga lå det brukte ørepropper og bomullsdotter. Måtte starte kvelden med å vaske leiligheten før ungene kunne legge seg. Pålagt kjøp av utvask og leie av sengetøy og håndklær pga corona, også kommer vi til en kjempeekkel, skitten og klissete leilighet som vi må vaske før vi kan bo der.

Ekstremt lytt fra naboen over (som vi i tillegg antageligvis var veldig uheldige med).

Rørene i vasken på kjøkkenet laget høye lyder hver gang de over brukte vann.

Generelt veldig slitt og shabby leilighet.

Selv om beliggenheten er fin og badet i leiligheten var ok får denne stryk fra meg. Denne leiligheten er ikke verdt mer enn i underkant av en tusenlapp pr døgn.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ingvi11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2020 via mobile enheter

30 min før ankomst kontaktes vi av en småbisk og utrivelig dame som informerer om at de ikke tilbyr frokost tiltross for at det var oppgitt ved bestilling to dager tidligere. Da vi var i kontakt med henne dagen før pr mail ble dette ikke nevnt. Men nå når vi tilsynelatende ikke kunne avbestille eller booke annet alternativ, da informeres det om dette. Når vi trenger veibeskrivelse er hun ufin, oppgitt og irritert over dette. Leiligheten er skitten, det lukter kloakk i gangene, det er 13 grader innendørs(Tiltross for at de visste vi var på vei med en baby på 6 mnd). Etter ankomst ringer vi å oppgir at vi ikke er fornøyd med leilighetens stand. Blir møtt med frontalangrep og krokodilletårer. Vi overhøvles av beskyldninger og anklager om manglende forståelse fra vår side og at vi ødelegger kommunikasjonen med måten vi snakket til henne på. Vi får knapt inn et ord, mens hun lirer av seg hvor lei seg hun blir av oss og «beskyldningene» våre? Hun oppgir at vi bare må dra dersom vi ikke er fornøyde. Noe vi gjør. Ender opp med et nydelig hus i nærheten via airbnb. Kan ikke få presisert nok; ALDRI finn på å leie på dette stede. Utleier burde aldri hatt en jobb som involverer å jobbe med service til andre mennesker.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, norastav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

Vi fikk et rom som ikke var etter beskrivelse på bilder. Vi gikk for å spørre om de hadde andre alternativer til oss og vi fikk et annet rom som og trodde alt var i orden. Når vi var klare til å dra til Dyreparken kom det en person på døren med en skrevet beskjed fra resepsjonen at vi måtte flytte innen kl 12...... Når vi forsøkte å snakke med bestyrer opplevde vi ingen forståelse, en frekk tone og dårlig service....

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Tom-henning
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Fyll og bråk i hele området
Utleier ba oss om å reise midt under oppholdet.
De prioriterte fulle ungdommer foran barnefamilier.
Eierne av dette stedet har ikke forstått hvilket ansvar de har.
Fulle ungdommer lå i trappa utenfor rommet vårt og kastet opp.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 2vidarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2019

Da vi var uten vann hjemme pga oppussing, tok vi inn her for en natt.
For en positiv overraskelse!
Hyggelig betjening, god frokost, gode seng og gratis parkering.
Vi overnattet i et rom med eget soverom og en kjempeflott veranda hvor vi på kvelden nøt kveldssolen. Bra wifi, men kun 3 kanaler på TV'n. Litt lite stikkontakter på kjøkkenet, men greit på stua.
Vi hadde det stille og rolig, men nå bodde vi her riktignok utenom sesong.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser