Det hele begynte bra før innsjekk, men da vi kom opp i leiligheten vi skulle ha stoppet ferieidyllen.
Det var mangelfull rengjøring med popcorn rester i senga og møkkete gulv. Det var også løst kjøkken armatur, lekkasje fra vannlåsen på badet og skjeggkre som bodde under dørterskler og underskapene på kjøkkenet.
Det som var mest irriterende var vanntrykk og vanntilførsel da det tidvis var mange som brukte vann samtidig var det ikke vann i det hele tatt. Betjeningen/ eierne sendte renholderne tilbake for å utbedre, noe som gjorde det noe bedre, men klagene vedrørende de andre punktene nevnt ovenfor ble mottatt med bortforklaringer og sinne.
Kan også nevne at paret vi reiste sammen med som hadde leilighet vegg i vegg med stort sett samme problemene vi hadde fikk beskjed etter gjentatte ganger å skape dialog angående problemene fikk kommentar av eier om at hun vurderte å ta kontakt med barnevernet da hun mente barna deres ville ta skade av å vokse opp med en far som som klagde og aldri var fornøyd…
Dette stedet lever kun på gammel storhet og det burde kunne forventes at nevnte punkter over burde være i ordren til en pris av 2500kr per natt.
Anbefaler ingen å booke noe som helst på Hamresanden!