EKK
    7.5 km fra Hamresanden Apartments Hotel
    7.4 km fra Hamresanden Apartments Hotel
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 7. april 2023 via mobile enheter

Noe slitt, men god plass til en familie med 2 voksne og 3 barn. Akseptabelt rent. Hadde også en hems som ikke ble brukt. Utsikt mot fjorden og flyplassen. Ikke så mye bråk fra flyplassen. Ligger like ved en campingplass, og det er et populært turområde like ved. Har egen spisested, men var ikke åpen da vi var der.

Romtips: Parkering rett utenfor, kun plass til en bil.
    Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, robino947
    Anmeldt 25. juli 2022

Har føe vore fornøyd med plassen.
    Dei reklamerer med å vera familiecamping og den nærmeste til dyreparken. Men når me hadde vore på kaptein sabeltann show, så fekk me ikkje komma inn på campingplassen igjen. Han før oss i køen fekk kjøra inn fordi han kom ikkje frå showet. Me måtte då parkere nærme stranda, bære sovande unger oppover, og alle tinga låg i bilen, det gjer det stortsett med teltliv...

Skikkelig skuffa, prøvde å fortelle det på morningen til dei i resepsjonen, men dei var berre sure.
    Me kjem aldri tilbake her. Forklaringa var at dei ville ha det rolig på campingen. Men med alle ungdommene på utsida som råna og song, så lurer eg på kva som ville vore roligast.
    Skikkelig dyrt var det og..

1  Takk, Htebasi
    Anmeldt 16. juli 2022

Er et sted som bærere preg av å være gammelt og slitt. Det er råttent treverk rundtom,det viser at det har vært dårlig vedlikehold. Resepsjonisten var ei frekk og uforskammet dame som svarte gjestene surt. Ikkje å anbefale overnatting her, da det er like dyrt som er hotell. Men ikkje er i nærheten til standarden på noe hotell.

Takk, martineY8459GU
    Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Hamresanden leilighet type B anbefales ikke! Vi snudde i døra etter kjapp visitt! Her møter vi en slitt leilighet som er lite innbydende. En oppussing er tydelig nødvendig. Gulvet er så skittent at man ikke vil ta av seg skoene når man går inn. Det er hår i senga, hår på gulvet og hår i sluk i dusj. Rester av tannkrem i vask på badet, sofaen er knekt og slitt og kjøkkenet er av den Slag man ikke ønsker å sette mat fra seg på. Når vi sier fra til resepsjonen med ønske om en annen type leilighet er resepsjonisten lite imøtekommende til dette. Vår mening: absolutt ikke verdt pengene. Styr unna!

Takk, sarahnesse
    Anmeldt 21. juli 2021

Det hele begynte bra før innsjekk, men da vi kom opp i leiligheten vi skulle ha stoppet ferieidyllen.
    Det var mangelfull rengjøring med popcorn rester i senga og møkkete gulv. Det var også løst kjøkken armatur, lekkasje fra vannlåsen på badet og skjeggkre som bodde under dørterskler og underskapene på kjøkkenet.

Det som var mest irriterende var vanntrykk og vanntilførsel da det tidvis var mange som brukte vann samtidig var det ikke vann i det hele tatt. Betjeningen/ eierne sendte renholderne tilbake for å utbedre, noe som gjorde det noe bedre, men klagene vedrørende de andre punktene nevnt ovenfor ble mottatt med bortforklaringer og sinne.

Kan også nevne at paret vi reiste sammen med som hadde leilighet vegg i vegg med stort sett samme problemene vi hadde fikk beskjed etter gjentatte ganger å skape dialog angående problemene fikk kommentar av eier om at hun vurderte å ta kontakt med barnevernet da hun mente barna deres ville ta skade av å vokse opp med en far som som klagde og aldri var fornøyd…

Dette stedet lever kun på gammel storhet og det burde kunne forventes at nevnte punkter over burde være i ordren til en pris av 2500kr per natt.

Anbefaler ingen å booke noe som helst på Hamresanden!

Dato for oppholdet: juli 2021
    2  Takk, nilsmagnusfossnes