Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig burger”

Håndverkeren Restaurant & Pub
Vurdert som nr. 4 av 168 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 29
Kjøkken: Bespisning, Norsk, Pub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: I en av Kristiansands mest kjente og historiske bygninger - étt av få trehus som overlevde den store bybrannen i 1892 - finner vi ærverdige Håndverkeren Restaurant & Pub. Med en unik spansk Mibrasa kullgrill, som med sine 500 varmegrader åpner opp nye muligheter og smaker i matlagingen, har kjøkkenet de siste årene blitt ansett som ett av de fremste i Kristiansand. I kombinasjon med et stort utvalg av lokale ølbryggerier og en renommert atmosfære, ligger alt til rette for en kulinarisk opplevelse på Håndverkeren. I husets mange forskjellige rom finnes også shuffleboard, biljard, dart, bordtennis og andre spill - samtidig som det vises fotballkamper og arrangeres konserter, quizer, foredrag og andre temakvelder. Med sin beliggenhet på Øvre Torv, er Håndverkeren plassert midt i hjertet av Kvadraturen. Åpent kl 1500-0200 mandag-fredag og allerede fra kl 1300 lørdag/søndag (matservering til kl 2200 alle dager).
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Var på besøk for å spise søndagsmiddag,ble møtt av blide servitører som var svært ekspeditte og kjappe. Rent og ærverdig lokale og burgeren med litt spicy tilsnitt smakte nydelig.Kommer tilbake,,,

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, karlslet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erik W, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Tusen takk for hyggelig besøk og flotte ord om Håndverkeren! Vi er heldige som får drive restaurant & pub i dette historiske sørlandsbygget :)

Det gleder oss å høre at du også var fornøyd med både service og mat! På årets høst/vintermeny kan du i tillegg til husets burger med cheddar & bacon, også velge å toppe med spicy chili & cheddarsaus eller blue cheese & porter-glasert rødløk. Godt å se at førstnevnte falt i smak! Alle våre burgere lages med kjøtt fra prisbelønte Slakter Jens Eide i Lillesand og grilles i vår Mibrasa kullgrill.

Velkommen til nye besøk på Håndverkeren, karlslet!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (360)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8185 av 360 anmeldelser

Anmeldt 28. oktober 2018

Svært hyggelig å være der med gode venner. God service og god stemning. Rask servering og en svært god opplevelse å a med hjem

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Geir Tveit R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erik W, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Vi sier tusen takk for flotte ord, Geiron - og gleder oss over at du og dine hadde en fin kveld på Håndverkeren! Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Svært god mat servert av utadvendte og hyggelig personale i trivelige omgivelser. Satte stor pris på at fokuset på barna var så stor; noe mitt barnebarn satte stor pris på. Stedet kan anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, HalvardB3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erik W, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2018

Så utrolig godt å høre, Halvard! Takk for et hyggelig besøk, og ikke minst at du tar deg tid til å dele din opplevelse på Håndverkeren på denne måten.

Hos oss skal det være noe for enhver, både store og små! Egen meny som barna kan tegne og løse oppgaver i, samt gratis is etter maten, gjør at de voksne kan slappe litt mer av underveis i besøket også. De fem siste søndagene før jul er dere hjertelig velkommen tilbake på familiebuffét med julemat; halv pris for barn :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018

Vi var innom Kristiansand for å få med oa Are Kalvæs nye forestilling. Før den spiste vi på Håndverkeren. Vi hadde en forrett som var med ost, spekemat, alioli ++ som ble servert på en planke. Delikat lagt opp og delikate smaker.

Til hovedrett hadde jeg andebryst. Nydelig smaker og flott tilberedt. Min bedre halvdel hadde lammeskank og den var tilsvarende flott.

Håndverkeren har også et velsignet godt utvalg av øl saom en kan nyte av. Når de så har akseptable priser på maten og en tilstedeværende og trivelig betjening så blir det en flott kveld!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Birger K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erik W, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Så fantastisk at dere hadde en slik kveld hos oss, Birger! Vi setter også stor pris på at du tar deg tid til å dele deres opplevelse på denne måten, slike detaljerte beskrivelser er flotte tilbakemeldinger å ta med videre inn i staben.

Vi sier ydmykt tusen takk, og håper å se dere til nye hyggelige besøk på Håndverkeren også neste gang dere er innom Kristiansand :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Min datter (13) og meg besøkte Håndverkeren for å spise middag, og begge to var strålende fornøyde etter endt besøk. Servicen var utmerket, stemningen fabelaktig og lakse-måltidet jeg spiste er et av de bestemåltidene jeg noen gang har spist. Anbefales virkelig, enten for rolig middag, men også for noen øl med gutta (eller jentene)!

Dato for besøk: september 2018
Takk, tommyp187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erik W, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2018

Slike anmeldelser varmer godt, Tommy P! Så hyggelig at du og din datter hadde et fint besøk hos oss - på Håndverkeren skal det være noe for enhver :) Plankegrillet laks er en av signaturrettene fra vår Mibrasa kullgrill, så her gjorde du et godt valg! Vi sier tusen takk for så hyggelige ord, og at du tar deg tid til å dele deres opplevelse på Håndverkeren. Vi gleder oss til neste besøk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Håndverkeren Restaurant & Pub, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Håndverkeren Restaurant & Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.