Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Resturant med sjel”

Håndverkeren Restaurant & Pub
Vurdert som nr. 3 av 153 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 34
Kjøkken: Bespisning, Norsk, Pub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: I en av Kristiansands mest kjente og historiske bygninger - étt av få trehus som overlevde den store bybrannen i 1892 - finner vi ærverdige Håndverkeren Restaurant & Pub. Med en unik spansk Mibrasa kullgrill, som med sine 500 varmegrader åpner opp nye muligheter og smaker i matlagingen, har kjøkkenet de siste årene blitt ansett som ett av de fremste i Kristiansand. I kombinasjon med et stort utvalg av lokale ølbryggerier og en renommert atmosfære, ligger alt til rette for en kulinarisk opplevelse på Håndverkeren. I husets mange forskjellige rom finnes også shuffleboard, biljard, dart, bordtennis og andre spill - samtidig som det vises fotballkamper og arrangeres konserter, quizer, foredrag og andre temakvelder. Med sin beliggenhet på Øvre Torv, er Håndverkeren plassert midt i hjertet av Kvadraturen. Åpent kl 1500-0200 mandag-fredag og allerede fra kl 1300 lørdag/søndag (matservering til kl 2200 alle dager).
Anmeldt 12. november 2018

Rustik,koselig resturant med sjel. Ligger på torget og har flere rom,quis hver torsdag,dart kvelder.Rustikk mat.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, irakesile
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik W, Manager på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Tusen takk for koselige ord om oss, og ikke minst at du tar deg tid til å dele dine opplevelser fra Håndverkeren :)

Velkommen på nye besøk her på Øvre Torv!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (331)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5155 av 331 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Kan absolutt anbefale Håndverkeren. Ta ei øl til en fotballkamp, få med deg venner og spill shuffleboard eller ta med dama på en matbit og noe godt i glasset.

Dato for besøk: august 2018
Takk, oddsens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik W, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Vi takker for anbefaling og hyggelige ord, oddsens! Her på Håndverkeren skal det være noe for enhver. Vi gleder oss til nye hyggelige besøk hos oss :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018

Hyggelig plass og god stemning. Mulig å få lett mat men vi hadde bare drikke. Skikkelig bra opplegg anbefales hvis du liker musikk !

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
Takk, mkalsnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik W, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Godt å høre du likte deg på Håndverkeren, mkalsnes! Vi har både lettere mat, og større måltider som plankegrillet laks og ytrefilét av hjort på menyen vår. Nå har også julematen gjort sitt inntog; juletallerken med ribbe, pinnekjøtt og riskrem serveres hver dag frem til jul!

Vi takker for hyggelige ord, men var det noe du savnet? Siden anmeldelsen din er på 3 av 5 stjerner?

Musikkquiz er for øvrig kun en av ca. 150 arrangementer/temakvelder vi har i løpet av året, så da har du også mye annet du kan sjekke ut :) Håndverkeren har ellers åpent fra kl 1500 mandag-fredag (kl 1300 lørdag-søndag), med matservering til kl 2200 og puben med shuffleboard, biljard, dart, bordtennis og andre spill alltid til kl 0200 - syv dager i uken!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Var på besøk for å spise søndagsmiddag,ble møtt av blide servitører som var svært ekspeditte og kjappe. Rent og ærverdig lokale og burgeren med litt spicy tilsnitt smakte nydelig.Kommer tilbake,,,

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, karlslet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik W, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Tusen takk for hyggelig besøk og flotte ord om Håndverkeren! Vi er heldige som får drive restaurant & pub i dette historiske sørlandsbygget :)

Det gleder oss å høre at du også var fornøyd med både service og mat! På årets høst/vintermeny kan du i tillegg til husets burger med cheddar & bacon, også velge å toppe med spicy chili & cheddarsaus eller blue cheese & porter-glasert rødløk. Godt å se at førstnevnte falt i smak! Alle våre burgere lages med kjøtt fra prisbelønte Slakter Jens Eide i Lillesand og grilles i vår Mibrasa kullgrill.

Velkommen til nye besøk på Håndverkeren, karlslet!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018

Svært hyggelig å være der med gode venner. God service og god stemning. Rask servering og en svært god opplevelse å a med hjem

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Geiron
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik W, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Vi sier tusen takk for flotte ord, Geiron - og gleder oss over at du og dine hadde en fin kveld på Håndverkeren! Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Håndverkeren Restaurant & Pub, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Håndverkeren Restaurant & Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din