Hei, Kitetone! Undertegnede var selv på jobb som hovmester denne kvelden, og husker selskapet deres godt. Det er særdeles beklagelig at dere ikke opplevde utvalget på julebufféten som tilfredsstillende, vi har egne kokker til å passe på dette hele veien - og bl.a. kontinuerlig etterfylle med mat. Det skulle ikke hatt noe å si at det gikk mot slutten av kjøkkenets åpningstid, men det er nok dessverre der forklaringen ligger. Uansett ikke godt nok! Hadde vi fått beskjed med en gang, der og da, så hadde vi selvfølgelig fikset det sporenstreks. Men jeg som hovmester ble i alle fall fortalt det av en av gjestene i deres selskap utover kvelden, lenge etter bespisning. Vedkommende var heldigvis fornøyd med maten, men sa altså det samme som deg angående utvalget :(
Så til det andre du skriver: Når man bestiller et bord til et gitt klokkeslett, så må man forvente at vi er klare til å ta dere imot til dette klokkeslettet. Hvis ikke må man bestille tidligere på kvelden, ved ledig kapasitet selvfølgelig (noe jeg mener å huske det ikke var denne kvelden). Dette var uansett kommunisert på forhånd; når bordet ville være klart til dere. Og har vi ikke ledig kapasitet i baren heller, så kan vi ikke bare presse dere inn tidligere. Det er ikke sånn det fungerer. Spesielt i julebordsshelgene så er Håndverkeren helt fullbooket, og da er det ikke alltid plass i baren heller. Vi må dessuten ta hensyn som antall gjester vi har lov å ha i våre lokaler iht. brann og skjenkebevilling, tilgjengeligheten for våre servitører som løper frem og tilbake med mat/tallerkener og ikke minst komfort for de gjestene som allerede er på huset! Så det er ingen grunn til å være overrasket eller misfornøyd med at vi ikke hadde kapasitet til å ta dere imot tidligere enn dere faktisk hadde reservert :)