Hei, Mr.viking1! Først og fremst takker vi for gode ord, for de er det mange av i anmeldelsen din :)
På nåværende meny serverer vi imidlertid f.eks retter som plankegrillet laks og indrefilet av villsvin - både matretter og metoder som du ikke finner mange plasser ellers i Kristiansand. I andre enden av menyen finner du riktignok også burgere fra kjøtt fra Slakter Jens Eide og vår egen BBQ-marinerte spareribs, men alt grilles på 400-500 varmegrader i en unik spansk Mibrasa kullgrill - som gir en særegen smak og skiller seg fra nettopp "veldig standard pubmat". I tillegg lager vi alt av tilbehør, sauser, dressinger m.m. fra bunnen av på vårt kjøkken - enda en differensiering fra merkelappen din.
Det er helt innafor å kun synes maten vår er OK, men observasjonene dine for øvrig fremstår veldig simple. Vi lurer på om du i det hele tatt har sjekket (eller smakt) menyen vår, eller bare synset deg frem til denne karakteristikken? For øvrig har vi 13 øl på fat, masse forskjellige lokalproduserte alkoholfrie alternativer og ikke minst nærmere 100 ulike øl, cider og vin på flaske - sistnevnte som vi bytter på hver eneste måned. Både vi og flesteparten av våre gjester er enige om at dette er en del nivåer over "helt greit"...
Vi kan ikke annet enn oppfordre deg til å sjekke hele matmenyen vår ved neste besøk - og ikke minst hele vårt drikkeutvalg! Sistnevnte finner du over flere sider på en egen rytter vi har stående på alle bord :)