Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi kunne ikke fått bedre rammer for vår fest!”

Håndverkeren Restaurant & Pub
Vurdert som nr. 4 av 154 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 35
Kjøkken: Bespisning, Norsk, Pub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Beskrivelse: I en av Kristiansands mest kjente og historiske bygninger - étt av få trehus som overlevde den store bybrannen i 1892 - finner vi ærverdige Håndverkeren Restaurant & Pub. Med en unik spansk Mibrasa kullgrill, som med sine 500 varmegrader åpner opp nye muligheter og smaker i matlagingen, har kjøkkenet de siste årene blitt ansett som ett av de fremste i Kristiansand. I kombinasjon med et stort utvalg av lokale ølbryggerier og en renommert atmosfære, ligger alt til rette for en kulinarisk opplevelse på Håndverkeren. I husets mange forskjellige rom finnes også shuffleboard, biljard, dart, bordtennis og andre spill - samtidig som det vises fotballkamper og arrangeres konserter, quizer, foredrag og andre temakvelder. Med sin beliggenhet på Øvre Torv, er Håndverkeren plassert midt i hjertet av Kvadraturen. Åpent kl 1500-0200 mandag-fredag og allerede fra kl 1300 lørdag/søndag (matservering til kl 2200 alle dager).
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Det er alltid så god atmosfære på Håndverkeren, så det var naturlig valg når vi skulle feire 40 års lag. Utmerket service og oppfølging under planleggingen og festen. Lokalet hadde stor skjerm hvor vi kunne ha kahoot og spille vår musikk og vi fikk i tillegg pyntet litt ekstra for anledningen. Nydelig servitør som var oppmerksom og passet på oss hele kvelden. Vi storkoste oss! Tusen takk for en fin opplevelse!

Dato for besøk: august 2020
Takk, alj12L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FarAway51145371578, General Manager på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020

Kjære Alj12L, tusen takk for en detaljert og kjempekoselig tilbakemelding <3 Servitøren som hadde selskapet takker og bukker, og hun koste seg veldig på jobb ved å servere dere! Det er så hyggelig at dere tok i bruk alle muligheten i rommet og at dere hadde en bra kveld. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning, kanskje 41 års dagen? :-D
Hjertelig takk fra hele staben ved Håndverkeren Restaurant og Pub!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (336)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 336 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Veldig trivelig pub i Kristiansand! Mange shuffleboards, biljard og dart. Greit utvalg av øl, meget bra service. Hyggelig for en nordmøring å ta turen hit

Dato for besøk: august 2020
Takk, marita_oyen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FarAway51145371578, General Manager på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020

Tusen hjertelig takk for en summerende og koselig tilbakemelding, Marita! Du er alltid velkommen til å oss, om det er ved shuffleboard, bordtennis, dart eller i restauranten <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Jeg har ved en rekke anledninger vært gjest på Håndverkeren Restaurant og Pub, og dette er utvilsomhet et av de beste konseptene etter min oppfatning i Norge. Derfor har stedet vært savnet i en tid med covid-19 stenging i bransjen. Det var derfor gode nyheter som kom forrige uke at stedet vil åpne opp igjen innen kort tid. Da gleder jeg meg til å komme tilbake! Anbefaler andre om å gjøre det sammen. Dette er et sted med sjel og sjarm. God mat og drikke til hyggelig priser. Flott service og en rekke arrangementet av ulik sort gjennom året.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 168teddym
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FarAway51145371578, General Manager på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020

Hei, Teddy! For en utrolig hyggelig anmeldelse å lese <3 Jeg håper du har vært innom oss, spist god mat og drikke, og ikke minst følt deg trygg og ivaretatt som gjest mtp omstendigheten. Vi har brukt mye tid på å tilrettelegge alt fra arrangementer, til oppsett i restauranten og opplæring av de ansatte i smittevern. Vi elsker alle sammen å være tilbake og krysser fingrene for at vi får holde åpent fremover.
Igjen; tusen hjertelig takk og velkommen skal du være :-D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020

Forretningsmiddag. Hyggelig betjening presenterte for oss dagens rett som var Oksekjake; denne var meget god. ellers var mange av rettene en form for burger, og etter hva jeg hørte fra bordet rundt meg var det ingenting å klage på.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Lars Roger S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HarveyOwen, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2020

Gledelig å høre at vår hyggelige betjening sørget for en trivelig kveld og forretningsmiddag for dere, Lars Roger :)

Blant 12 småretter/hovedretter på menyen under deres besøk så var det kun to burgere; tre hvis du inkluderer vegetarburgeren. Altså nok av andre alternativer - som bl.a. grillet hjort, indrefilet av villsvin, plankegrillet laks, entrecôte med kjøkkensjefens egen béarnaisesaus og mer.

Ellers uvanlig at "hyggelig betjening" + "meget god okskjake" + "ingenting å klage på" = "Gjennomsnittlig" og 3 av 5 stjerners anmeldelse? Det passer ikke helt? Fortell oss gjerne!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2020

Glimrende sted å kjør lønningspilsen på. ok mat (veldig standard pubmat), og ett godt utvalg ift flytende føde.
Kunne nok også her ha utvidet med litt flere muligheter, men som sagt, helt greit:)

Spille billjard, shuffleboard, etc. er knall for gruppa.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HarveyOwen, Owner på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2020

Hei, Mr.viking1! Først og fremst takker vi for gode ord, for de er det mange av i anmeldelsen din :)

På nåværende meny serverer vi imidlertid f.eks retter som plankegrillet laks og indrefilet av villsvin - både matretter og metoder som du ikke finner mange plasser ellers i Kristiansand. I andre enden av menyen finner du riktignok også burgere fra kjøtt fra Slakter Jens Eide og vår egen BBQ-marinerte spareribs, men alt grilles på 400-500 varmegrader i en unik spansk Mibrasa kullgrill - som gir en særegen smak og skiller seg fra nettopp "veldig standard pubmat". I tillegg lager vi alt av tilbehør, sauser, dressinger m.m. fra bunnen av på vårt kjøkken - enda en differensiering fra merkelappen din.

Det er helt innafor å kun synes maten vår er OK, men observasjonene dine for øvrig fremstår veldig simple. Vi lurer på om du i det hele tatt har sjekket (eller smakt) menyen vår, eller bare synset deg frem til denne karakteristikken? For øvrig har vi 13 øl på fat, masse forskjellige lokalproduserte alkoholfrie alternativer og ikke minst nærmere 100 ulike øl, cider og vin på flaske - sistnevnte som vi bytter på hver eneste måned. Både vi og flesteparten av våre gjester er enige om at dette er en del nivåer over "helt greit"...

Vi kan ikke annet enn oppfordre deg til å sjekke hele matmenyen vår ved neste besøk - og ikke minst hele vårt drikkeutvalg! Sistnevnte finner du over flere sider på en egen rytter vi har stående på alle bord :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Håndverkeren Restaurant & Pub, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Håndverkeren Restaurant & Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din