“God mat i flotte lokaler med aktivitetsmuligheter”

Håndverkeren Restaurant & Pub
Vurdert som nr. 3 av 207 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Bespisning, Norsk, Pub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: I en av Kristiansands mest kjente og historiske bygninger - étt av få trehus som overlevde den store bybrannen i 1892 - finner vi ærverdige Håndverkeren Restaurant & Pub. Med en unik spansk Mibrasa kullgrill, som med sine 500 varmegrader åpner opp nye muligheter og smaker i matlagingen, har kjøkkenet de siste årene blitt ansett som ett av de fremste i Kristiansand. I kombinasjon med et stort utvalg av lokale ølbryggerier og en renommert atmosfære, ligger alt til rette for en kulinarisk opplevelse på Håndverkeren. I husets mange forskjellige rom finnes også shuffleboard, biljard, dart, bordtennis og andre spill - samtidig som det vises fotballkamper og arrangeres konserter, quizer, foredrag og andre temakvelder. Med sin beliggenhet på Øvre Torv, er Håndverkeren plassert midt i hjertet av Kvadraturen. Åpent kl 1500-0200 mandag-fredag og allerede fra kl 1300 lørdag/søndag (matservering til kl 2200 alle dager).
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Flott konsept med god mat og Pub i flotte lokaler og ikke minst med god mat. Servicen var også i en egen klasse og vi hadde servitør som ga oss oppmerksomhet.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Akvaria
Thea S, Daglig leder på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2022

Tusen takk for flotte ord og anbefaling, Akvaria!
Hjertelig velkommen tilbake <3

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk plass! Anbefales en tur innom her om du er i Kristiandsand. Nydelig mat og eksepsjonelt god service! Behagelig sted å spise. I tillegg kan man spille shuffle og dart etter middag, utrolig gøy! Vi endte med å dra hit to dager på rad.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, ingvildemilie

Tusen takk, Ingvild Emilie! <3
Det varmer og hele staben takker for en slik tilbakemelding. Det er en dedikert gjeng som jobber her på vårt store hus, som streber etter å levere i alle ledd enten ved spill, service eller kjøkken. Når gjester kommer tilbake to dager på rad så har vi gjort mye riktig, så tusen takk for at du tar deg tid til å anerkjenne det og gi oss en full score på TripAdvisor.

Anmeldt 5. juli 2022

Bestilte bare pommes frites å spise, skulle egentlig bare ha et godt glass.
Men ALT er kjempe dyrt.
Kr 99.- for pommes frites, som ble klasket i bordet.
Ingen gaffel, ingen servietter, ingen tilbud om ketchup.
En vanlig halv liter øl koster 109.-

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ikkelettlurt
Anmeldt 16. mai 2022

En veldig hyggelig pub med et godt utvalg av spennende øl, som byttes ut med jevne mellomrom. Maten var god ifølge min venn som også spiste der.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, TerjeH368

Heia, Terje og tusen takk for tilbakemelding (:
Med over 13 øl på fat og 40-50 på flaske/boks så er det godt med en tilbakemelding på at det er mye spennende godt øl. Vi gjør bytter ca hver måned med nytt inn og ut, og nå i disse tider gjør vi straks klar for storinnrykk av ca 40 juleøl som står klare i kjøleskapene fra 04.11!
Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 29. januar 2022 via mobile enheter

ALT vedr. Håndverkeren er topp; betjening 🥰, mat, spilltilbud (biljard, shuffle-board, dart), bridgelokale, stilig interiør, kjempehyggelig med peis på kalde vinterdager. Stedet anbefales på det STERKESTE....ta deg en tur innom, og bedøm selv....besøket vil du garantert ikke angre på 😊🥂

Dato for besøk: desember 2021
Takk, TrygveBryn
Thea S, Restaurantsjef på Håndverkeren Restaurant & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2022

Kjære Trygve, tusen millioner for en utrolig fin og super anmeldelse av Håndverkeren<3 Det betyr veldig mye for hele staben. Det skal du vite 😄 Gleder oss til mange flere besøk av deg!

Reisende som så på Håndverkeren Restaurant & Pub, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Håndverkeren Restaurant & Pub? Del dine erfaringer!