Et fint badeland. Mange forskjellige basseng, isbading, barnebasseng, varmebasseng, strøm, bølger... les mer
Vi var på kjærestetur og jeg er gravid og i tredje trimester. Dette gjorde at jeg ikke kunne ta... les mer
Barna trives best, men også vi voksne storkoser oss i Aquarama... En trenger ikke bo på Scandic-hotellet et steinkast unna, også andre hoteller kan man ha som overnattingssted.
Hei ArntA20,
Så hyggelig at både voksne og barn liker Aquarama. Det er gøy å høre! Dere er hjertelig velkommen tilbake.
Aquarama.
Veldig fin opplevelse, mange badebassenger, stupetårnet sklier og bølger. Jentene på 2,5 og 7 år var veldig fornøyde :) aqalama kom på besøk og det var både skattejakt for ungene og magisk forestilling. Alt i alt var opplevelsen veldig bra. Eneste som var dårlig var maten. Treg betjening og tørre kalde pølser. Fet beundrer meg alltid hvorfor er det vanskelig å finne på litt bedre mat alternativer i steder . Men ungene koste seg veldig ellers .
Hei Anna!
Veldig gøy å høre at du og din familie har hatt en fin dag i Aquarama! Og takk for en hyggelig 4-stjernes anmeldelse! 😁
Maten/pølsene skal selvfølgelig ikke være kalde - dette skal vi ta med oss videre, varmmat er alltid best varm 😉
Vi ønsker deg velkommen tilbake.
Aquarama.
Her kan du svømme tusenvis av meter om du vil. Du kan stupe fra flere stuptårn, renne i sklier og kose deg i flere bassenger med og uten strøm og bobler. er også et godt oppvarmet basseng ute :-)
Hei Hlaud.
Tusen takk for at du anmelder Aquarama med 5-stjerner! Det setter vi stor pris på! :-)
Hjertelig velkommen tilbake!
Aquarama.
Fint og nytt innendørs badeland midt i Kristiansand sentrum - ved bystranda. Har rutsjebaner, bølge og strømbasseng, varme bassenger, kald kulp, boblebad og saunaer samt et lite og varmt basseng utendørs. Rent og pent anlegg. Mye pommes frites og burgere/taco på menyen, men det finnes også sunne alternativer.
Hei tberg4.
Så hyggelig å høre at du trivdes godt på Aquarama, og takk for 5-stjerners anmeldelse!
Velkommen tilbake igjen!
Aquarama.
Supert sted men savner at man kan betale med contactless på kortterminalene. Da slipper man å dobbelt oppgjør for det som er på armbåndet. Når contactless er der kan man også betale med Apple Pay
Veldig fint badeanlegg, 2 sklier . Utebassenget er litt lite men fantastisk når det er oppholdevær og utrolig flott når det er sol. Flott utsikt over sjøen. Familie dusjen var det siste 2 gangene ikke så reine. Det var/ er beklagelig spesielt når man tenker på inngangsprisen, som er ganske stivt. Hvis du vil svømme riktig er det best å gå tidlig på morgen slik man kan svømme hele baner. Det er også badstue og boblebad. Kan anbefales !
Hei Bernt S.
Tusen takk for din anmeldelse!
Flott å høre at du får brukt både idrettsbasseng og utebasseng. Vi jobber alltid for å holde det så rent som mulig i garderobene og tar til oss din tilbakemelding. Velkommen tilbake 😊
Med vennlig hilsen
Eivind Stigen Holter