Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 12:00 - 21:00
Se gjennom høydepunkter
Kjekt badeanlegg

Et fint badeland. Mange forskjellige basseng, isbading, barnebasseng, varmebasseng, strøm, bølger... les mer

Anmeldt 12. august 2023
Silje281
,
Knarvik, Norge
via mobile enheter
Super badeland!

Vi var på kjærestetur og jeg er gravid og i tredje trimester. Dette gjorde at jeg ikke kunne ta... les mer

Anmeldt 24. januar 2021
91AnnaBV
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
Les alle 199 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (199)
Filtrer anmeldelser
199 resultater
Vurdering fra reisende
91
75
25
4
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
91
75
25
4
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 199 anmeldelser
Anmeldt 11. desember 2018

Barna trives best, men også vi voksne storkoser oss i Aquarama... En trenger ikke bo på Scandic-hotellet et steinkast unna, også andre hoteller kan man ha som overnattingssted.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, ArntA20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AquaramaBad, Eier på Aquarama Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Hei ArntA20,

Så hyggelig at både voksne og barn liker Aquarama. Det er gøy å høre! Dere er hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen,
Aquarama.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig fin opplevelse, mange badebassenger, stupetårnet sklier og bølger. Jentene på 2,5 og 7 år var veldig fornøyde :) aqalama kom på besøk og det var både skattejakt for ungene og magisk forestilling. Alt i alt var opplevelsen veldig bra. Eneste som var dårlig var maten. Treg betjening og tørre kalde pølser. Fet beundrer meg alltid hvorfor er det vanskelig å finne på litt bedre mat alternativer i steder . Men ungene koste seg veldig ellers .

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Anna W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AquaramaBad, Eier på Aquarama Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018

Hei Anna!
Veldig gøy å høre at du og din familie har hatt en fin dag i Aquarama! Og takk for en hyggelig 4-stjernes anmeldelse! 😁

Maten/pølsene skal selvfølgelig ikke være kalde - dette skal vi ta med oss videre, varmmat er alltid best varm 😉

Vi ønsker deg velkommen tilbake.
Med vennlig hilsen,
Aquarama.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018

Her kan du svømme tusenvis av meter om du vil. Du kan stupe fra flere stuptårn, renne i sklier og kose deg i flere bassenger med og uten strøm og bobler. er også et godt oppvarmet basseng ute :-)

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, hlaud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AquaramaBad, Owner på Aquarama Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018

Hei Hlaud.

Tusen takk for at du anmelder Aquarama med 5-stjerner! Det setter vi stor pris på! :-)
Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
Aquarama.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Fint og nytt innendørs badeland midt i Kristiansand sentrum - ved bystranda. Har rutsjebaner, bølge og strømbasseng, varme bassenger, kald kulp, boblebad og saunaer samt et lite og varmt basseng utendørs. Rent og pent anlegg. Mye pommes frites og burgere/taco på menyen, men det finnes også sunne alternativer.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, tberg4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AquaramaBad, Owner på Aquarama Bad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2018

Hei tberg4.

Så hyggelig å høre at du trivdes godt på Aquarama, og takk for 5-stjerners anmeldelse!
Velkommen tilbake igjen!

Med vennlig hilsen,
Aquarama.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Supert sted men savner at man kan betale med contactless på kortterminalene. Da slipper man å dobbelt oppgjør for det som er på armbåndet. Når contactless er der kan man også betale med Apple Pay

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, torepeder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser