Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Danseplass nr 1 i Kristiansand”
Anmeldelse av Victoria Pub

Victoria Pub
Vurdert som nr. 80 av 153 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt, Grill
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018

Fantastisk god stemning og atmosfære. Live-musikk det går an å danse til for oss som liker litt god gammel musikk.
Kjempeservice.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kent W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 38 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2017 via mobile enheter

Vi var innom godt utpå kvelden for noe å drikke og for å danse. Kveldens orkester spilte feiende flott Country musikk med mye swing som vi liker aller best. Pluss for en glimrende overbygd røykeplass hvor ikke røykere kunne gå helt utenom uten å bli eksponert.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Mads-Yngvar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2017

Jeg var på blueskonsert for en stund siden. Intim fin konsertopplevelse. God mat og drikke. Det var god kundeservice.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Ronny V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2017

Victoria Pub er "danserestauranten" framfor noen i Kristiansand. De byr på allsidig live dansemusikk som passer godt både for unge, middelaldrende og eldre.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, kjellgunnar2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2017 via mobile enheter

Rundt å ser hva de har å tilby innenfor konseptet pub mat spill osv. Denne plassen er noe av det som man forbinder med en god gammeldags Pub. På denne puben finner vi alle typer mennesker som liker å ta en øl. Her kan alle snakke med alle, både rike og fattige er på lik linje med i Nannen. Her er det også live musikk i helgene. Røykere dette er et eldorado for de dere oss som røyker eller bare nyter å sitte sammen å nyte et halv liter ØL.

Dato for besøk: september 2017
Takk, 85kjellmac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Victoria Pub, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Victoria Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din