Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mat!”
Anmeldelse av Indian Ocean Tandoori

Indian Ocean Tandoori
Vurdert som nr. 7 av 154 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. august 2020

Nydelig mat og hyggelig betjening. Vi spiste der to ganger i ferien og ble ikke skuffet. Litt høye priser knskje, men maten var absolutt verdt pengene. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, maytrudej2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (282)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 282 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og kjæresten kjørte innom her fordi vi ville spise god indisk mat, og ble absolutt ikke skuffet. Vi er enige i at det er den beste indiske maten vi har spist - og vi har prøvd en del! Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, n0ramarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020

Servicen var helt topp og maten var helt grei, det kunne vært bedre tilberedt, da kjøttet var tørt og smakte ikke så mye

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Goran M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2020

Den beste indisk mat æ har sett i Norge. Nå de har flytta fra Elvine til Marviksveien 9. De har bare ta med på grunn av korona, men æ snakket med servitør når de skal åpent resturant, de sa at du skal åpne snart så mulig. Jeg gleder meg til å spise den best mat på Resturant. .

Dato for besøk: april 2020
Takk, 650natut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Veldig bra mat,god service og hyggelig betjening.Har vært her et par tre ganger,og maten har smakt helt fortreffelig.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Hufsa123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Indian Ocean Tandoori, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Indian Ocean Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din