“Første og siste gang”

Indian Ocean Tandoori
Vurdert som nr. 11 av 173 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Indisk
Anmeldt 18. juli 2021

Var der i begynnelsen av juli som turist og ble tatt vel i mot da vi hadde bestilt bord til 8 stk kl 19. Bestilte mat som vart servert kl 20.20 🙄Det lengste vi nokon gang har venta på mat 🙄Pølse og pommes-frites til ene barnebarnet der pølsene var stekt helt svarte😟Vi måtte spørre kva dette var og fekk til svar at det vat pølsene og pommes-frites var ein salat, aldri vert med på noe lignende 🙄Den andre maten vart sett på bordet der sauser vart plassert utover og vi visste ikkje kva som hørte til forskjellige retter 🤔Tallerkene servitøren kom med var sikkert 400 gr mens det som skulle vere oppå knapt var varme i 🤔Skikkelig pommes-frites kom no til slutt etter mykje om og men. Blir ikkje vårt første valg når vi skal til Kristiansand igjen. Angra på vi ikkje tok bilde av pølsene🙄

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 428evys

Anmeldt 19. august 2020

Nydelig mat og hyggelig betjening. Vi spiste der to ganger i ferien og ble ikke skuffet. Litt høye priser knskje, men maten var absolutt verdt pengene. Anbefales!

Takk, maytrudej2020
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og kjæresten kjørte innom her fordi vi ville spise god indisk mat, og ble absolutt ikke skuffet. Vi er enige i at det er den beste indiske maten vi har spist - og vi har prøvd en del! Anbefales på det sterkeste 👍🏽

2  Takk, n0ramarieh
Anmeldt 23. juni 2020

Servicen var helt topp og maten var helt grei, det kunne vært bedre tilberedt, da kjøttet var tørt og smakte ikke så mye

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Goran M
Anmeldt 21. april 2020

Den beste indisk mat æ har sett i Norge. Nå de har flytta fra Elvine til Marviksveien 9. De har bare ta med på grunn av korona, men æ snakket med servitør når de skal åpent resturant, de sa at du skal åpne snart så mulig. Jeg gleder meg til å spise den best mat på Resturant. 🥘 😋😋😋😋😋.

Dato for besøk: april 2020
Takk, 650natut

Reisende som så på Indian Ocean Tandoori, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Indian Ocean Tandoori? Del dine erfaringer!