Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En liten drink før julebord”

Patricks Pub Og Restaurant
Vurdert som nr. 16 av 163 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Pub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Skulle på julebord med jobb og som god tradisjon startet vi på Patricks med et par drinker. Koselig stemning, ganske fult og gode drinker. Drikker som regel alltid drinken Aloe vera, syntes den er frisk og god.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, HeiStra91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (183)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 183 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018

Patrick's har tidligere vært en institusjon med godt øl, god mat og hyggelige og kunnskapsrike servitører. Etter et besøk der i helgen skjønner jeg at vi dessverre må stryke kunnskapsrik. Søte og hyggelige men akk så unge og uerfarne. Rotet med både bestillinger og betalingen og viste knapt hva humle var i forhold til øl og smak. Juleølet smakte fortreffelig, men det ble med den ene. Og så håper vi at kursingen blir bedre og kunnskapen sitter til neste gang.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fikk bord for 4stk. Herlig forett med frityrstekte mozarella. Middag var burger, biff, tortillas og kylling. Alle superfornøyd med maten, veldig smaksrik. Servitører var enormt hyggelig og imøtekommende! Priser var grei i forhold to hva som blir servert! Anbefaler plassen

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Henning H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2018

Har spist lunsj her et par ganger, og har alltid vært veldig fornøyd. Maten er god, og porsjonene er mer enn rikelig til å bli mett av. Synes kanskje prisene er hakket over det jeg skulle ønsket, men de har tidvis deals på dagens lunsj. Alltid fått super service av servitørene!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, shoot_raw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Trivelig pub med gode burgere og sitteplasser både ute og inne. Toalett er ned en bratt trapp, og det er trapper opp til inngangen. Bedre utvalg i øl enn vin, gode forretter.
Sentralt beliggende i gågata nære McDonalds, torvet, kino og Sandens parkeringshus.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Linda T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Patricks Pub Og Restaurant, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Patricks Pub Og Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.