Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En liten matbit ”
Anmeldelse av Egon Kristiansand

Egon Kristiansand
Vurdert som nr. 3 av 4 Smått og godt i Kristiansand
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Min venninne og jeg endte opp her som vanlig etter en liten tur i byen. Kjempe fult, men vi fikk fort hjelp til å finne et bord. Jeg bestilte meg en bakt potet og fikk hvitløksbrød i tillegg. Kjempe godt.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, HeiStra91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (349)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

5660 av 349 anmeldelser

Anmeldt 4. oktober 2018

Går du på Egon så vet du hva du får. Et greit konsept og god mat. Denne gangen var vi ikke like godt fornøyd med vinen som vi pleier, men grei nok. Men koselig plass, og hyggelig betjening veier opp for mye.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Egon er Egon! Du vet hva du får. Jeg fikk Ultimate Burger, og den var knall! Søtpotet pommes frites er heller ikke dumt. Nå ble jeg sulten...

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, carulain
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig som alltid på Egon. I forbindelse med hotellopphold på Thon hotell i Markens gt serveres frokost på Egon. Det har heg ikke opplevd før... Veldig god og solid og variert frokost der. Det er alltid et høydepunkt på hotell-weekend når frokosten serveres og man har god tid sammen noen man er glad i å møte. Anbefales!!!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Lillian O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Maten vi bestilte (10 pers) kom relativt raskt. Rettene vi bestilte smakte godt, men har smakt tilsvarende retter bedre andre steder. Likevel helt greit. Med mange besøkende var det et høyt støynivå i utgangspunktet, men når det i tillegg var høy musikk ble det vanskelig å snakke sammen. Vi ble sittende innerst i lokalet, og det var varmt og innestengt luft. Bordene nærmere inngangen vil nok være å foretrekke neste gang.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Hanne L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Kristiansand, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Egon Kristiansand? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.