Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Egon Kristiansand

Egon Kristiansand
Vurdert som nr. 4 av 7 Smått og godt i Kristiansand
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig dårlig service. Servitører som ikke viser forståelse ovenfor sine gjester. Ikke hilser de når du kommer inn døren engang. Vanlig folkeskikk er ikke mye å be om. Når man putter sugerør på skitten bord, viser det også at de ikke har kunnskap om hygiene.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Minigjest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Egon_Restaurant, Daglig leder på Egon Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei Minigjest.

Det er beklagelig å høre at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Dette er ikke sånn vi ønsker å motta våre gjester. Egon sine verdier innebærer blant annen åpenhet, engasjement, folkelighet. Noe vi ikke har opprettholdt ved ditt besøk.
Dette beklager vi.

Vi skal ta dette med til våre ansatte så vi kan bli bedre.

Mvh,
Egon Kristiansand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (326)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3943 av 326 anmeldelser

Anmeldt 26. desember 2018

Greit å kunne stikke innom her når man har en stund å vente på bussen hjem. Denne gangen ble det bare nøtter og rødvin, men en koselig stund her selv uten mat. Men vi synes nok at 132 kroner er litt drøyt for 25 cl vanlig italiensk rødvin. Og 51 kroner er vel også litt drøyt for en skål peanøtter. Holder Egon på å prise seg ut av markedet?

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Min venninne og jeg endte opp her som vanlig etter en liten tur i byen. Kjempe fult, men vi fikk fort hjelp til å finne et bord. Jeg bestilte meg en bakt potet og fikk hvitløksbrød i tillegg. Kjempe godt.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, HeiStra91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018

Går du på Egon så vet du hva du får. Et greit konsept og god mat. Denne gangen var vi ikke like godt fornøyd med vinen som vi pleier, men grei nok. Men koselig plass, og hyggelig betjening veier opp for mye.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Egon er Egon! Du vet hva du får. Jeg fikk Ultimate Burger, og den var knall! Søtpotet pommes frites er heller ikke dumt. Nå ble jeg sulten...

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, carulain
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Kristiansand, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Egon Kristiansand? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din