Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig betjening og god mat for voksne og barn”
Anmeldelse av Egon Kristiansand

Egon Kristiansand
Vurdert som nr. 4 av 7 Smått og godt i Kristiansand
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, koselige lokaler og god mat som kom raskt, til tross for at vi var 17 personer. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, camsan2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (332)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 332 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Bestilte dyreste biffen og en cheeseburger til min samboer. Begge deler kom kald og ingen var å sjekket om maten smakte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ThomasLunde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Jeg forventer vanligvis ikke mye fra Egon. I og med at vi bor på hotellet rett ved (i tillegg til at det var et ønske fra barna), endte vi med å ta første middag her likevel. Vi bestilte bord, og møtte opp til avtalt tid. Oppslaget ved døra ber oss vente til vi blir vist til bordet, og det gjorde vi - i 15 minutter. I og med at de ikke tar bestilling ved bordene, stilte vi oss i kø for å kjøpe mat ved kassa. Med et slikt system burde de ha mer enn én kasse åpen. Her ble det nemlig også et kvarters venting før vi fikk bestilt. Vel tilbake ved bordet kom desserten imidlertid rekordkjapt - før middagen. Den ble med andre ord sendt tilbake, og middagen kom etter hvert. Da den var fortært, og en servitør ryddet av bordet, var ikke hun klar over at vi hadde bestilt dessert, noe hun dermed ble gjort oppmerksom på. Likevel tok det en evighet uten at den kom på bordet, og til slutt ba jeg en annen servitør sjekke om kjøkkenet var klar over at vi skulle ha dessert. Da kom den til slutt.
Det kom ikke noen form for beklagelser på noe av det som skjedde. Det eneste som trakk opp inntrykket var selve maten. Den var ganske god.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Etter en hektisk dag valgte vi å gå ut å spise etter at vi hadde sjekket inn på hotellet vårt.

Valget falt lett på Egon, hvor vi har erfaring for at maten er god.

Så også idag.
Vi bestilte:
1 Egons baconsurrede 250 grams indrefilet
1 Egon fajitas
2 stk 0,75 liter pilsner

Begge rettene fikk klart bestått og min biff var en perfekt medium rare - akkurat slik jeg ville ha den

Vanskelig å ikke ha det hyggelig når maten smaker så bra og man er omgitt av positive ungdommer som stadig sjekker at alt er bra og smaker godt

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, eholst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Koselig sted og sitte ute. Tok lang tid fra vi bestilte til vi fikk servert, måtte inn for å purre opp.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Elinham
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Kristiansand, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Egon Kristiansand? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din