Var tre stykk på Egon i Kristiansand. Bestilte pizzabuffé. Elendig service. Sure kelnere og dårlig pizza. Fikk beskjed om at man måtte ta den pizzaen som var laget, uavhengig av innhold, selv om det var buffé. Pizzaen var en slags tacopizza med blant annet bearnés på og mye annet. Ikke alle liker sånn, spesielt ikke barn. Forsøkte å spørre etter en pizza med skinke, men det var det overhodet ingen forståelse for. Kelneren og bartenderen var sur og vanskelig og begynte å kjefte på oss som spurte etter annen type pizza. Dette var rett og slett en skikkelig dårlig opplevelse og jeg kan på ingen måte anbefale noen å gå her. Gå heller en annen plass hvor de har skikkelige pizzaer, hyggelige ansatte og hvor man får det man betaler for. Egon er i tillegg også dyrt og det var helt umulig å få tak i bestikk. Er ikke første gang alt Egon har å by på er dyre priser og dårlige opplevelser. Trodde de hadde rettet opp inntrykket, men den gang ei. Ikke gå her. Det er den enkle leksen her.