Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ypperlig service”
Anmeldelse av Egon Kristiansand

Egon Kristiansand
Vurdert som nr. 3 av 6 Smått og godt i Kristiansand
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2021

Tusen takk for et veldig fint besøk på Egon! Betjeningen var veldig serviceinnstilt og vi følte oss godt ivaretatt, dette til tross for at det var en ganske travel kveld! Maten kom fort og smakte godt. Litt slappe fries er det eneste vi har å klage på:)

Dato for besøk: juli 2021
Takk, G8258WQmartines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (343)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 343 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Koselig plass å spise på midt i sentrum.
Det var lang kø og de ansatte virket stresset. Vi ble informert om lang ventetid pga mye å gjøre. Det tok 30min før vi fikk servert 2x pepperbiff. Alt var tiptop unntaket pommes. Disse var lunkne og slappe. Bører preg av å ha ventet litt før de ble servert.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, JannickeWilskow
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening, bestilte chicken blt med pommes fra menyen. Denne var en av de bedre blt’ene jeg har smakt før, dette er alltids goto Lunchen min om stedet har det på menyen. Ble Dessverre ikke spurt underveis i måltidet om jeg var fornøyd med maten. MATEN VAR UFATELLIG GOD, men kyllingenbiten som var i sandwichen var veldig liten vi snakker 1/3 av sandwichen(føler man skulle hatt mere for 210/220kr . Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Robin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 6 gjester som opplevde at bordet vi satt ved ikke var rengjort når vi satte oss og dermed gjorde oss og klærne våre skitne. Særlig når de reklamerer med ekstra renhold under koronatida gir dette lite tillit. Deretter så fikk en av oss både hår og porselensbit i maten. Når vi klagde så ble vi lovet dessert som erstatning. Vi fikk da ikke sjans til å velge men alle fikk pannecotta uten å sjekke hva vi ønsket. Vi hadde med to barn som ikke likte dette. En av dem hadde bursdag men det var ikke spurt om hva denne evt. kunne tenke seg til overraskelse. Dessuten var desserten gummiaktig av konsistens. Alt i alt; Egon fikk mange sjanser til å ordne opp og gjøre at vi følte oss sett som kunder. Et gavekort til slutt forandrer ikke inntrykket av en restaurant som ikke har hatt sin beste kveld.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Erik L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Det som trakk opp med restaurant besøket var de som jobbet der, smilende og hjelpsomme folk.

Vi valgte pizza buffet fordi vi trodde maten skulle komme raskt og alle kunne spise seg mette. Tok feil der, når det først kom en pizza så var det ikke engang et stykke til vær. Mange stod og ventet på mat. Og kun to forskjellige pizzaer kom - kjedelig utvalg. God mat, men anbefaler å bestille egen pizza eller andre retter.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Dina H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Kristiansand, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Egon Kristiansand? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.