“Dårlig service…”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

2 edru personer som skulle ha seg noe lunsj. Fikk ikke komme inn siden han mente vi var for full… litt unødvendig i og med at vi var edru…

1  Takk, Skrue S

Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Maten var bra, men vi ventet i 50 minutter før vi fikk den. I den familien vi var sammen med, fikk sønnen sin mat i hvert fall 15 minutter før sine foreldre. Da vi fikk vår mat, sa kelneren så lystig at han ville spandere dessert pga ventetiden. Men vi så ikke noe mer til ham. Vi gadd ikke vente lenger (vi kom kl 19 og gikk kl 21.30) så vi gikk før vi fikk noe dessert, for vi hadde med små barn. Prisene er dessuten overdrevent høye. Var lenge siden forrige tur på Egon, og blir nok en stund til neste gang også dessverre.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Voyager56428597052
Anmeldt 16. juni 2022 via mobile enheter

Lokalet er flott, og betjeningen hyggelig. Rikholdig meny og velsmakende mat. Det er mulig jeg er for lite ute, men prisene gav meg helt bakoversveis. Jeg kjøpte meg en burger og tenkte jeg skulle kjøpe meg en øl. Øl ble byttet ut med noe betydelig billigere.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Ketil H
Anmeldt 23. mai 2022

Greit nok når man er sulten, men ikke noen stor mat opplevelse. 400 kr for pepperbiff med fløtegratinerte poteter er dyrt og man kunne forventet mer.
Grønnsakene virket som de var steikt for flere timer siden.
Bestilte brød med hvitløks dressing. Dette ble først servert når biffen var halvspist.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, ole t
Anmeldt 12. desember 2021 via mobile enheter

God plass og stort utvalg av retter. Denne gangen fikk jeg Entrecôte i stedet for Pepperstek som jeg hadde bestilt. Ble tilbudt ny, men valgte å få byttet ti, peppersaus for å slippe å vente så lenge.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, Mads-Yngvar F

Reisende som så på Egon Kristiansand, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Egon Kristiansand? Del dine erfaringer!