Tok "Spøkelseshuset" i escape room for ikke så lenge siden. Som de kun har i okt - nov. Veldig gøy... les mer
Utrolig koselig ansatt på jobb. Var en spennende opplevelse. Vi koste oss masse. Dette kan vi, og... les mer
Duden som tok oss imot var utrolig hyggelig og escape roomen var evig lit. Kjempe fornøyd! Har ingeting å klage på.
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt besøk.
Vi er veldig glade for å høre at opplevelsen falt i smak!
Velkommen igjen en annen gang.
Gode, varierte oppgaver. Passer best med 3-4 personer. 5 blir fort litt mange, men tenker det gjelder generelt for escape rooms
Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi er glade for at opplevelsen falt i smak.
Vi sier gjerne at 3-4 personer er den optimale gruppestørrelsen, men mange liker godt å være flere.
Håper vi ser dere igjen en annen gang!
Veldig gøy aktivitet for barne-og ungdomsråd. Veldig entusiastisk og service minded ansatte. Kan trygt anbefales til ungdom.
Takk for tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at ungdommene koste seg hos oss.
Håper vi ser hele gjengen igjen hos oss en annen gang!
Første gang vi prøvde oss, og var bare sinnsykt gøy! Anbefales virkelig til alle. Dette skal prøves igjen!
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi en anmeldelse av din opplevelse hos oss.
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen om at dere hadde det så moro.
Velkommen igjen en annen gang!
Vi har vært der 4 helger på rad, får ikke nok😂 det skumle rommet er ikke så skummelt at man ikke tør, anbefales !
Hei, og tusen takk for fantastisk tilbakemelding!
Så gøy at dere liker rommene våre så godt, det setter vi stor pris på.
Velkommen tilbake!
Rommet var en fin utfordring og vi ble tatt vare på av et meget hyggelig personale. Kan anbefales på det varmeste.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi er så glade for å høre at Wonderland falt i smak.
Håper vi ser deg og vennene dine igjen en annen gang!