Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Helt fantastisk

Dette er et perfekt sted å reise dersom man ønsker en spennende utfordring fullt med mange... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Anna S
Fantastisk opplevelse

Veilederen vår, Ida, var veldig flink til å oppsummere alt vi trengte å gjøre på en morsom og... les mer

Anmeldt 22. juni 2021
Victor D
via mobile enheter
Les alle 407 anmeldelsene
  
Anmeldelser (407)
Filtrer anmeldelser
407 resultater
Vurdering fra reisende
340
55
11
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
340
55
11
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 407 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Veldig service innstilt betjening. Me var tre venninner, og me opplevde alle tre det som ein veldig kjekk opplevelse! Me kjem gjerne igjen ved neste tur til Kristiansand.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, henriettegrindedal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Dårlig service. Teknisk feil førte til at opplevelsen ble skikkelig dårlig. Gøye oppgaver, men de ansatte fulgte ikke opp å gav oss ikke veiledningen man skal ha gjennom Escaperoom!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, escaperoomfans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi besøkte Escape Room Kristiansand i juli 2020 under et besøk i byen. Vi, en familie på to voksne og to tenåringer på 13 og 15, prøvde "Escape from the Gallows". Et morsomt rom som er overkommelig å løse, og krever noe samarbeid og kommunikasjon mellom deltagerne. Nok oppgaver til alle 4 deltagerne. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Gun Merete S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Besøkte rommet Escape the gallows. Familie med to barn og alle fikk være med på å løse oppgavene. Kjempegøy! Den ansatte var svært imøtekommende og hyggelig, virket interessert.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, veldigkald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Spillet er både utfordrende og veldig morsomt, men vi opplevde problemer underveis som drar ned snittet

1. Vi fikk med walkie-talkie'er hvis vi trengte hint underveis. Antennen falt av og utstyret fungerte ikke selv om antennen ble skrudd på igjen. Det ble ikke tatt noen sjekk av denne før oppstart.

2. Det ble sagt at gamemaster fulgte med underveis, men da vi viste fram walkie-talkien til kameraet og ropte at vi ikke fikk svar skjedde det ingenting. Etter å ha ventet i mange minutter måtte en av oss bryte oss ut av rommet for å få tak i gamemaster

3. En av oppgavene hadde en magnetkontakt som ikke løste seg ut som den skulle. En ansatt måtte komme inn og dra den ut manuelt. Dette kostet mye tid og hodebry og var irriterende, selv om vi klarte oppgaven innenfor tidsgrensen.

Uten disse tekniske problemene, eller hvis gamemaster hadde fulgt litt bedre med ville det nok blitt full score.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, 82Ojo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser