En spennende kveld

Utrolig koselig ansatt på jobb. Var en spennende opplevelse. Vi koste oss masse. Dette kan vi, og... les mer

Anmeldt 16. august 2024
Heidi H
Citygames er veldig gøy!

Vi spilte citygames og det er noe å anbefale! Vi foreslår å være flere enn 2 pers, men det er... les mer

Anmeldt 1. august 2024
Maja G

Anmeldt 17. august 2020

Syns det var en kjekk opplevelse. Alle var med og gjorde det de kunne, men kunne ikke det de gjorde. Tipp topp, tommelopp

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, KristoffermedK
Anmeldt 11. august 2020

Veldig moro for hele familien vår på fem, deriblant tre tenåringsbarn fra 13-17 år. Det var krevende, men kjempemoro med "delseire" underveis i oppgaven.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, trondvorhaug
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Dette er visst den nest skumle escape room de har. Det var både skummelt og stressende. Vil si at vi klarte det etter en del hint. Litt forvirrende med mye skremming, skriking og noen ting vi stusset litt på som satte oss litt ut av spill. Men ellers kjempe gøy og verdt å prøve! Man får også 20% rabatt på diverse restauranter før eller etter besøket.

3  Takk, leneblombakke
Anmeldt 4. august 2020

Wonderland passet utmerket for 2 voksne og 2 barn (11 og 12 år). Hyggelig, informativ og hjelpsom vert sørget for en flott opplevelse.

Takk, A N
Anmeldt 3. august 2020

Veldig service innstilt betjening. Me var tre venninner, og me opplevde alle tre det som ein veldig kjekk opplevelse! Me kjem gjerne igjen ved neste tur til Kristiansand.

Takk, henriettegrindedal