En spennende kveld

Utrolig koselig ansatt på jobb. Var en spennende opplevelse. Vi koste oss masse. Dette kan vi, og... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Heidi H
Citygames er veldig gøy!

Vi spilte citygames og det er noe å anbefale! Vi foreslår å være flere enn 2 pers, men det er... les mer

Anmeldt 1. august 2024
Maja G

Anmeldt 22. juni 2021 via mobile enheter

Veilederen vår, Ida, var veldig flink til å oppsummere alt vi trengte å gjøre på en morsom og engasjerende måte.
Vi hadde alle en utrolig god opplevelse, og vet med sikkerhet at det blir en tur innom igjen neste gang vi besøker Kristiansand!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Victor D
Anmeldt 21. mai 2021

Super spennende og gøy fredag på skrekk-rommet. Skikkkelih hjernetrim og godt samarbeid. Klarte dessverre å komme gjennom, men fikk løst masse oppgaver!

Dato for opplevelse: april 2021
Takk, ingridbra93
Anja A, General Manager på Escape Room Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021

Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi er glade for å høre at dere hadde en så god opplevelse hos oss.
Det viktigste er ikke å fullføre rommet, men å ha det morsomt sammen. :)
Velkommen tilbake!

Anmeldt 20. mai 2021

Vi var 4 venninner som tenkte at vi skulle ha det litt gøy. Vi hadde bestilt rommet fra 1984 - skulle finne en rød dokumentmappe. Vi ble så gira. Det var veldig engasjerende og alle følte vi hadde mye og gjøre og alle var like engasjerte. Vi kom veldig langt men ikke helt i mål. Dette vil vi definitivt gjøre igjen og har allerede satt av ny dato til neste rom. Kvelden ble ekstra gøy etter denne opplevelsen. Mye å diskutere og le av i etterkant :-) Veldig koselig hun som var der og tok imot oss, veldig engasjert .

Dato for opplevelse: mai 2021
Takk, D4057EVanitak

Hei, og takk for den fine anmeldelsen!
Vi er så glade for at dere likte rommet "Cold war espionage" så godt, og hadde en så god opplevelse hos oss. Vi lover å gjøre vårt beste for at neste besøk skal bli like bra.
Velkommen igjen! :)

Anmeldt 24. november 2020

Veldig gjennomført. Morsomste/mest nervepirrende jeg har gjort på lenge! Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: oktober 2020
Takk, Veronicalrf
Ida H, Assisterende Daglig Leder på Escape Room Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2020

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse,
vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder :)

Så godt å høre at dere hadde en god opplevelse hos oss,
dere er hjertelig velkommen tilbake! :)

Anmeldt 26. oktober 2020

Veldig gøy! Godt tatt vare på av flott personale. Wonderland var kjempe kult. Tusen takk, håper å komme igjen.

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, KariKleiv

Og tusen takk til deg, for at du tok deg tid til å legge inn en anmeldelse av din opplevelse hos oss!
Dere er hjertelig velkommen tilbake for å prøve flere rom :)