Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Perfekt

Kanonbra opplevelse og game master. Dette var en god avbrekk fra hverdagen der vi kunne gjøre noe... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 1. juli 2022
annemarie201088
Kjempe gøy!

Vi hadde det hunting rommet og var spennende og skummelt. Skikkelig adrenalin kikk! Anbefales på... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 24. juni 2022
Frksr91
,
Arendal, Norge
Les alle 423 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (423)
Filtrer anmeldelser
423 resultater
Vurdering fra reisende
353
58
11
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
353
58
11
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 423 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021

Kjempegama! Det var sopass utfordrandes at me måtte ty til nokre tips, men det var ikkje nederlag at me ikkje klara det, OG me kom mest i mål!

Dato for opplevelse: juli 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, ElseGyro60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Utrolig flott og tilrettelagt aktivitet. Veldig samlende. Jeg var der med tenårings-datter. Vi stor-koste oss. Klarte nesten å komme oss ut av fangehullet :)

Dato for opplevelse: juni 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, RonniEllefsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

Dette er et perfekt sted å reise dersom man ønsker en spennende utfordring fullt med mange overraskelser underveis! Folka her er knallflinke til å ivareta kundeopplevelsene!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Anna S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2021 via mobile enheter

Veilederen vår, Ida, var veldig flink til å oppsummere alt vi trengte å gjøre på en morsom og engasjerende måte.
Vi hadde alle en utrolig god opplevelse, og vet med sikkerhet at det blir en tur innom igjen neste gang vi besøker Kristiansand!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Victor D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. mai 2021

Super spennende og gøy fredag på skrekk-rommet. Skikkkelih hjernetrim og godt samarbeid. Klarte dessverre å komme gjennom, men fikk løst masse oppgaver!

Dato for opplevelse: april 2021
Takk, ingridbra93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anja A, General Manager på Escape Room Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021

Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi er glade for å høre at dere hadde en så god opplevelse hos oss.
Det viktigste er ikke å fullføre rommet, men å ha det morsomt sammen. :)
Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser