Lagre
Supergøy!

Vi hadde det supergøy på «Unkindness MC»! Oppgavene var både spennende og varierte og gamemaster... les mer

Anmeldt 26. desember 2022
hannabra
Oslo, Norge
Fantastisk

Dette var min første gang på escaperoom, og er topp fornøyd med spillet og hun som forklare spillet... les mer

Anmeldt 16. desember 2022
kamilla493
Kristiansand, Norge

Anmeldt 24. juni 2022

Elsket hele opplevelsen - passe skummelt og passe vanskelig.
Kommer garantert tilbake om ikke lenge!!

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, ChristelC277
Anmeldt 24. november 2021

Moro. Har vært der flere ganger
Mange forskjellige rom, og de er ganske artige. Har vært der me vennå, å me har kost osd

Vær obs på at det er to lokasjoner, de er i gå avstand fra hverandre

Dato for opplevelse: september 2021
Takk, Navnlaus
Anmeldt 17. november 2021

Rommet vi prøvde var kult laget, med spennende og interessante rekvisitter. Hadde det supergøy, Gleder meg til å prøve et rom til!

Dato for opplevelse: oktober 2021
Takk, tes0912
Anmeldt 17. november 2021

Vi spilte rommet "Rocket", hvor vi skulle "redde verden" og finne veien ut. Det var mange flere oppgaver som måtte løses, enn det jeg hadde forventet. Noen var enkle, men flere var såpass vriene at vi måtte bruke "hintene" for å komme videre.
Vi var en familie på 5 (3 tenåringsbarn) og alle stod på i 60 minutter. Dessverre manglet vi 10 minutter på å komme oss gjennom.... I etterkant fant vi ut at dette var det vanskeligste rommet, med kun 21% suksessrate.
Det var en morsom opplevelse som passer veldig godt for en familie der barna har blitt for store for "barne-aktiviteter", og alle kan delta aktivt! Akkurat dette rommet kan anbefales for de som liker puslerier og "detektiv"-arbeid, samtidig som det ikke er noe skummelt eller klaustrofobisk (for de som er redde for sånt). Vi gjør gjerne dette igjen, men kanskje prøve oss på et av de "skumlere" rommene neste gang.
Hyggelig og hjelpsom vert, som flere ganger måtte lose oss videre.

Dato for opplevelse: november 2021
1  Takk, PMA73
Anmeldt 15. september 2021

Vi tok "Rocket 1987" og "Wonderland". Begge rommene hadde veldig gode puzzles og gåter, og elektronikken var på et høyt, avansert nivå. Vi har gjort de fleste escape rooms i Bergen, men ingen kunne måle seg med Escape room Kristiansand.
Og tusen takk til Andreas for å være en knallgod og engasjerende host!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, andersolsen21
AnjaA475, Daglig leder på Escape Room Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2021

Hei!
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne hyggelige tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris på det, og er så glade for å høre at dere hadde en så god opplevelse hos oss.
Velkommen igjen! :)