En spennende kveld

Utrolig koselig ansatt på jobb. Var en spennende opplevelse. Vi koste oss masse. Dette kan vi, og... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Heidi H
Citygames er veldig gøy!

Vi spilte citygames og det er noe å anbefale! Vi foreslår å være flere enn 2 pers, men det er... les mer

Anmeldt 1. august 2024
Maja G

Anmeldt 1. juli 2022

Kanonbra opplevelse og game master. Dette var en god avbrekk fra hverdagen der vi kunne gjøre noe sammen og så var det veldig fint at vi fikk rabatter på enkelte spiseplass når vi var ferdige.

Dato for opplevelse: mai 2022
Takk, annemarie201088
Anmeldt 1. juli 2022

Veldig gøy aktivitet for alle, selv om vi ikke klarte noen av rommene. Alder varierte mellom 20 og 70, og det var like gøy for alle. Kommer gjerne tilbake.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, Merete441
Anmeldt 24. juni 2022

Vi hadde det hunting rommet og var spennende og skummelt. Skikkelig adrenalin kikk! Anbefales på det sterkeste

Dato for opplevelse: mai 2022
Takk, Frksr91
Anmeldt 24. juni 2022

Elsket hele opplevelsen - passe skummelt og passe vanskelig.
Kommer garantert tilbake om ikke lenge!!

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, ChristelC277
Anmeldt 24. november 2021

Moro. Har vært der flere ganger
Mange forskjellige rom, og de er ganske artige. Har vært der me vennå, å me har kost osd

Vær obs på at det er to lokasjoner, de er i gå avstand fra hverandre

Dato for opplevelse: september 2021
Takk, Navnlaus