Utrolig koselig ansatt på jobb. Var en spennende opplevelse. Vi koste oss masse. Dette kan vi, og... les mer
Vi spilte citygames og det er noe å anbefale! Vi foreslår å være flere enn 2 pers, men det er... les mer
Dette er meget engasjerende og gøy.
Vi valgte rommet (Escape from the gallows) med høyest suksessrate på 41%, da vi er forholdsvis nybegynnere innen Escaperooms.
Vi ble litt hekta etter å ha løst Da vinci’s treasure hunt., ved Perfect Escape Oslo.
Vil anbefale å velge rom med høyest suksessrate, dersom man er ny eller forholdsvis ny i spillet. Det er jo gøy å klare oppgaven, samt litt øvelse er bra for å få litt forståelse for spillet.
Vi er en familie på fire i alderen 13, 17, 45 og 48. Ekstra gøy er det når tenåringene flere ganger knekker kodene, og bidrar til å finne løsninger kjappere enn oss voksne.
Alle blir engasjerte og får litt høyere puls etterhvert som tiden teller ned.
Det er gøy å se variasjonene i hvordan vi tenker.
Oppgavene er varierte, vellaget og spennende, og rommet var flott innredet.
Vi fikk ei svært imøtekommende og engasjerende veileder. som guidet oss fint gjennom spillet.
Det er lov å få opptill 3 hjelpende tips underveis.
Vi kommer til å besøke steder igjen, da de kan tilby hele 7 ulike rom/opplevelser.
Fantastisk gøy og skummel opplevelse. Hadde en gal kirurg i hælene og jobbet på spreng for å komme oss ut. Kan absolutt anbefales😊
Jeg og min samboer hadde besøk av mine foreldre, og ønsket å gjøre noe gøy en regnværsdag. Vi reagerte litt på prisen, og syns det var litt i overkant dyrt. Da det er en aktivitet en kanskje ikke gjør hele tiden, syns vi det derimot var greit. Vi valgte ett av de rommene med lavest suksessrate, og angret litt på dette, da rommet var litt vanskelig for oss som ikke hadde gjort det før/ikke gjort det så mye. Det var fremdeles veldig gøy, og anbefales absolutt om du er en gruppe som vil finne på noe utenom det vanlige!😁
Vi hadde det supergøy på «Unkindness MC»! Oppgavene var både spennende og varierte og gamemaster Andreas loste oss fint gjennom spillet. Anbefales!
Dette var min første gang på escaperoom, og er topp fornøyd med spillet og hun som forklare spillet i begynnelsen!
Mrg, og to av mine venner har så langt besøkt to av rommene (Experiment X-33, og Rocket 1986) og vi har planlangt å besøke ett til allerede neste uke.
Du blor låst inne i et rom der du skal løse en rekke med kreative og vell lagde oppgaver for å komme deg ut før tiden går ut. oppgavene er passe vanskelige sånn at det er utfordrene, men ikke umulig.
selve rommene er lott trangere en jeg først så for meg, men enesre referansen jeg hadde til escape rooms todlogere, var fra amerikanske videoer, de er så klart holdt tilbake av lokalene når det gjelder størelse på rommene, men de utnytter den plassen de har veldig bra! Av de rommene jeg har besøkt, hadde de i tillegg til vellagde oppgaver, veldig bra lagd, og passende dekorasjoner, i tillegg til lyd som virkelig hjelper med stemningen, og atmosfæren passer virkelig til det rommet du har valgt.
kan virkelig anbefales for venner, familier, eller teambuilding