“God mat og god service ”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Vurdert som nr. 7 av 209 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Indisk
God for: Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening som viste oss til bordet fort selv om det var mange personer der. Vi fikk maten fort etter at vi bestilte. Både jeg og konen valgte tandoori med lammekjøtt. Kjøttet var mørt og smaksrikt. Sausen var det god smak på, men den vi bestilte i styrke 5 var ikke så sterk som vi hadde håpet på og vi anbefaler å velge styrke 6 hvis du liker veldig sterk mat. Vi var ellers veldig fornøyd.

Takk, larsandrer

Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Første gang vi prøvde denne restauranten. Veldig kjekt personale. Kjapp service og maten smakte godt. Kan absolutt anbefales .

Takk, tor56Haugesund
Anmeldt 12. desember 2018

fantastisk mat, strålende service, og utrolig hyggelig lokale. Trenger ikke dra til Paris for å spise bra Indisk, dette er det beste jeg har fått servert av Indisk mat utenfor Asia.
Store porsjoner, saftig nan, indisk øl. herlig!!
Servicen er i klasse, med oppmerksomme, og kjappe servitører. Det merkes for at de ansatte trives i jobben, og har ingen problem med å følge med, selv om det er fullt i retauranten.
Kommer tilbake hit, og håper på å få servert noe lokalt( indisk) brennevin:-)

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, bergensen
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Etter 2 3 besøk hos Mother India kommer jeg alltid tilbake til at dette er det beste stedet å spise De ulike vennene jeg har hatt med er så begeistret for: imøtekommenhet servering den gode maten og den gode berømte desserten mangosorbe
Når vi kommer blir vi alltid godt tatt i mot med smil gode håndtrykk
Servitørene er meget hyggelige behjelpelige og orienterte om menyvalg og desserteneDe er flinke til å passe på at alt er ok Jeg vil bare berømme dere aller her og takke staben på Mother India for det de gjør
JEG ANBEFALER dette stedet til alle mine kjente venner og familie

1  Takk, Reidun N
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Nydelig mat! Husk mango lassi til, for her får du sterk mat. For de som er vare på mye smak holder det med styrke 2 som er det minste;)
Nan-brødene er et must!!

Minus for høyt prisnivå!
Pluss for atmosfære,smak, matmengde, service og snop når man får regningen.

Dato for besøk: mars 2018
3  Takk, CecilieSB

Reisende som så på Mother India, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!