“Indisk mat slår aldri feil”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Vurdert som nr. 7 av 207 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Indisk
God for: Forretningsmøter, Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Indisk mat slår aldri feil, ikke denne gangen heller. Lokalet er stilig innredet i en kjeller, det var mye skuffa folk som ønsket indisk mat, men som ikke hadde booket bord. Kjempegod mat, store porsjoner (som alltid på indisk restaurant). Anbefales :)

2  Takk, jannel333

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk service, fikset bord til oss enda det var fullt og sent. Nydelig mat og vi ble altfor mette. Anbefaler på det varmeste, men lurt å bestille bord. Tusen takk.

1  Takk, EllinorH28
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Trekker ofte tilbake til Mother India hvis jeg skal ut for å spise, enten med samboer, foreldre eller venner. Servitørene er alltid smilende og på tilbudssiden. Jeg har forsøkt flere retter og alle er like gode. Jeg liker godt at du kan velge sterkhetsgrad på retten selv. Du får mye mat for pengene - både jeg og de jeg har spist der med har alltid blitt mette, og vel så det!

Det er lurt å reservere bord, be gjerne om å få sitte i «tunellen», der er det en egen stemning med fine sjal i taket og på veggene :)

1  Takk, 332kajaz
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Måtte som vanlig innom på Mother India en gang om sommeren. Som vanlig hyggelig betjening, utmerket service og veldig veldig god mat. Alt fra menyen smaker fortreffelig. Anbefales på det varmeste.

2  Takk, RouleurKJH
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Min bedre halvdel vraket Fiskebrygga rimelig kjapt, og vi peilet oss inn mot sentrum. Tilfeldigvis legger vi merke til en uteservering, og deretter skiltet som sier noe om Indisk. Klokken er rundt 16, og vi forhører oss med servitøren i døren hvorvidt det er lurt å bestille eller ikke. Han anbefaler å reservere, og det er vi svært glade for da vi ankommer kl. 19:00 denne torsdagen. Det lukter hinsides godt der vi står og venter på å bli henvist til bordet, og opplevelsen forsterkes etter bestilling og frem til servering. Det smaker kjempegodt, og kryddergrad 4 passer utmerket til våre ganer sammen med deres "Mother India" øl.

Takk, 397RuneS

Reisende som så på Mother India, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!