“Helt ok”

Kjøkken: Indisk
God for: Forretningsmøter, Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Måtte prøve dette stedet da vi var i Kristiansand. Oppsummert så var maten sånn passe og ikke helt ekstraordinært. Bestilte lammecarré, lite kjøtt til altfor høy pris.

Takk, pooyap2019

Anmeldt 12. juli 2020

Dette må være en av Kristiansand bedre restauranter.
Jeg har spist på ganske mange restauranter og
hvis man liker indisk mat er det absolutt vært ett
besøk da dette er en av de beste indiske restauranter jeg har vært på.
Meget hyggelig betjening også.

1  Takk, brainraider
Anmeldt 12. juli 2020

Leste anmeldelser og dro på besøk. Kun midt på treet mat. Høy pris. Smakte smakstilsetning (chicken tikka masala) og kardemomme (butterchicken). Ordretelefonen ringte høyt hele tiden og trangt lokale med mye trafikk. Har spist på fire forskjellige indiske restauranter i Oslo. Alle var bedre.

Takk, Mona2001
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Indisk mat slår aldri feil, ikke denne gangen heller. Lokalet er stilig innredet i en kjeller, det var mye skuffa folk som ønsket indisk mat, men som ikke hadde booket bord. Kjempegod mat, store porsjoner (som alltid på indisk restaurant). Anbefales :)

2  Takk, jannel333
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk service, fikset bord til oss enda det var fullt og sent. Nydelig mat og vi ble altfor mette. Anbefaler på det varmeste, men lurt å bestille bord. Tusen takk.

1  Takk, EllinorH28

Reisende som så på Mother India, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!