Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Vurdert som nr. 8 av 153 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 28
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Måtte prøve dette stedet da vi var i Kristiansand. Oppsummert så var maten sånn passe og ikke helt ekstraordinært. Bestilte lammecarré, lite kjøtt til altfor høy pris.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, pooyap2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (982)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 982 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Dette må være en av Kristiansand bedre restauranter.
Jeg har spist på ganske mange restauranter og
hvis man liker indisk mat er det absolutt vært ett
besøk da dette er en av de beste indiske restauranter jeg har vært på.
Meget hyggelig betjening også.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, brainraider
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Leste anmeldelser og dro på besøk. Kun midt på treet mat. Høy pris. Smakte smakstilsetning (chicken tikka masala) og kardemomme (butterchicken). Ordretelefonen ringte høyt hele tiden og trangt lokale med mye trafikk. Har spist på fire forskjellige indiske restauranter i Oslo. Alle var bedre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mona2001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Indisk mat slår aldri feil, ikke denne gangen heller. Lokalet er stilig innredet i en kjeller, det var mye skuffa folk som ønsket indisk mat, men som ikke hadde booket bord. Kjempegod mat, store porsjoner (som alltid på indisk restaurant). Anbefales :)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, jannel333
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk service, fikset bord til oss enda det var fullt og sent. Nydelig mat og vi ble altfor mette. Anbefaler på det varmeste, men lurt å bestille bord. Tusen takk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, EllinorH28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mother India, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din