Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hva kan kokken?”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Vurdert som nr. 8 av 154 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 28
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Bestille vegetar rett. Styrke fra 1 til 6. Sier servitøren. 4 er da mitt nivå.
Styrken ligger ikke i retten elller sausen.
Den er i mengden krydder de har oppå retten i form av chili. Her har de noe å lære. Dette var ikke for sterkt, men jo sterkere rett jo mer chili. Nan brød var flott og tandoori sausen god. Men graderingen skal ikke ligge på mengden chili. Vegetar retten blir da for sterk med chili oppå. Styrken skal ikke ligge på toppen mener jeg.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, thomasriise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (989)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 989 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat og ypperlig service. De gjør mer enn de må for at du skal få en fin matopplevelse! Anbefales :)

Dato for besøk: september 2020
Takk, 215ina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Bra mat og rikelig med mat. Eneste var at maten kunne vært hakket varmere. Stoore nanbrød. Ble for mye med forrett og hovedrett, så orket ikke all hovedretten. Luksusproblem, selvfølgelig!

Dato for besøk: september 2020
Takk, emlih2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

For så god er maten på Mother India! Når servicen er på topp fra du kommer ned trappen i tillegg, storkoser man seg her. Det er mange sider med ulike retter men kan virkelig anbefale nr 32! Vi bestilte i tillegg en forrett som gjorde at vi fikk smake litt forskjellige indiske smakebiter med sauser i forskjellig styrke. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, elsenilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk nydelig indisk mat. Anbefaler Chilli Chicken, den er helt nydelig! Ser alltid frem til å spise hos Mother India. Veldig hyggelig personell også

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 740sannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mother India, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din